Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyerekek ezt nézzétek,ez nagyon durva! Döbbenetes a látvány! Így néz ki 24 hónappal halála után Balázs Fecó sírhelye!
Mindenegyben Blog - 2022. november 11. (péntek), 09:42

Gyerekek ezt nézzétek,ez nagyon durva! Döbbenetes a látvány! Így néz ki 24 hónappal halála után Balázs Fecó sírhelye!

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 11

Gyerekek ezt nézzétek,ez nagyon durva! Döbbenetes a látvány! Így néz ki 24 hónappal halála után Balázs Fecó sírhelye!

A koronavírus-járvány miatt rengeteg magyar legendától kellett búcsúznunk, köztük 2020-ban Balázs Fecótól is. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes azonban maradandót alkotott a magyar zenetörténelemben; mi sem bizonyítja ezt jobban, mint síremléke, ami zarándokhellyé változott az Óbudai temetőben – írja a Metropol.

Több korosztály nőtt fel gyönyörű dalain, óriási veszteség volt Balázs Fecó távozása. Rajongói nem is tudják elengedni, sírja az Óbudai temetőben szabályos zarándokhellyé vált. A gyönyörű fekete márványt folyamatosan virágok és mécsesek borítják, nem telik el úgy nap, hogy óriási rajongótábora valamelyik tagja ne látogatna el a Kossuth-díjas énekes végső nyughelyéhez.

BALÁZS FECÓ SÍRHELYE FOTÓ: RAS/OLÁH CSABA

Elképesztő szeretet! Virágok és mécsesek borítják Balázs Fecó síremlékét

„Az elmúlt másfél évben többször kilátogattam a sírhoz, és nem volt olyan alkalom, hogy ne találkoztam volna ismerőssel a sírnál. Halottak napján a családdal, zenésztársakkal, technikusokkal is találkoztam ott, akárcsak rajongókkal. Az érték a titka annak, hogy nem felejtik el őt. Nagyon szeretnék hinni abban, hogy a mai világban van igény az igényességre, az igazi teljesítményre, és azt látom, hogy Fecó zenéi csaknem minden korosztályt meg tudnak szólítani a mai napig”– mondta el a Metropolnak Fecó egykori jó barátja, Várkonyi Attila, alias DJ Dominique.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés