x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyurival nem tettünk félre, befektettünk, ezért is nehéz most a helyzetünk! Balázs Klári nem titkolja a nehéségeket!Most mindent elárult !
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 08. (kedd), 19:27

Gyurival nem tettünk félre, befektettünk, ezért is nehéz most a helyzetünk! Balázs Klári nem titkolja a nehéségeket!Most mindent elárult !

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 08

Novemberben újra turnézik Korda György és Balázs Klári. Bár nem rejtik véka alá, hogy tartanak az egyre erősödő második hullámtól, de nem bírja a házaspár már a rajongók közelsége nélkül. Természetesen betartanak majd minden szabályt, nem érintkeznek közvetlenül senkivel, de kénytelenek lesznek koncertezni. A járvány tavaszi kitörése ugyanis teljesen felborította az életüket, nemcsak a koncertlehetőségek szűntek meg, de a hotelt is be kellett akkor zárni. Klárika a Star magazinnak vallott akkor az anyagi helyzetükről, amit nem tartott túl rózsásnak: – Egyik napról a másikra megszűntek az anyagi források: bezárt a szálloda és fellépéseink sincsenek. Amivel eddig pénzt kerestünk, az mind megszűnt. (...) És persze nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy alkalmazottaink vannak, akiket fizetni kell. Nem tudom, két-három hónap múlva mi lesz, hiszen minden pénz elfogy egyszer. Hozzá kellett nyúlnunk a tartalékainkhoz is, de őszintén, ki számított rá, hogy ekkora csapás éri majd az emberiséget? – folytatja Klárika. – Gyurival nem tettünk félre, befektettünk, ezért sem egyszerű most a helyzetünk. Van olyan alkalmazottunk, akinek nemrég született kisbabája, nem hagyhatjuk őket magunkra. Felelősek vagyunk ezekért az emberekért. Mindent megteszünk, hogy megmentsük a munkahelyüket!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés