Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
HALÁLOS baleset !Meghalt a kisfiam!Egy villanyszerelő gondatlansága okozta a halálát!
Mindenegyben Blog - 2022. november 11. (péntek), 17:22

HALÁLOS baleset !Meghalt a kisfiam!Egy villanyszerelő gondatlansága okozta a halálát!

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 11

Döbbenetes tragédia Nagykőrösön: hibás kábel okozta áramütés miatt halt meg egy kisgyermek

Együtt áll a bíróság elé egy nagykőrösi tini és egy villanyszerelő, akiknek az együttes hibája miatt tragikus körülmények között vesztette életét egy kisfiú a településen. A családnál ugyanis már a szörnyű esett előtt kiderült, hogy korábban szabálytalanul vezették be a villanyt, ezért gyakran azt vették észre, hogy a házban lévő elektromos tárgyak megrázzák őket. 

A fiúk anyukája azonnal értesítette erről a szolgáltatót, akik gyorsan kikapcsolták az áramot, és figyelmeztették a nőt, hogy hívjon szakembert. Az anya nagyobbik fia fel is keresett egy villanyszerelőt, aki rögtön rájött, hogy a kábelezésben lehet a hiba, és ehhez új, szakszerűbben vezetett kábelre és egy új szivattyúra is szükség lesz.

Hirdetés
[ ]

Ekkor azonban a tini meghozta a végzetes döntést, közölte: azt bizony ő is ki tudja cserélni.

A szerelő ezt el is fogadta, és ráhagyta a fiúra a szivattyú bekötését. 

A fiatal kicserélte a szivattyút, amiről a szerelőt és a szolgáltatót is értesítették, akik ekkor nyugodtan vissza is kapcsolták az áramot. Bár ne tették volna! A gépek ugyanis továbbra is ráztak a házban, így a fiú gondolt egyett, és a szerelő és a szolgáltató tudta nélkül visszakötötte a korábbi, hibás kábelt, méghozzá olyan életveszélyesen szakszerűtlenül, hogy az nem sokkal később a kisöccse életébe került: a gyereket ugyanis egy vasból öntött kádban fürdette a testvére, amikor viszont pár percre egyedül hagyta, és a kisfiú vizet akart engedni a kádba, véletlenül hozzáért a fém csaptelephez, ami aktiválta a hibás szivattyút, ez viszont 230 Voltnyi áramot vezetett a vaskádba.

Bár a fiúcskát azonnal kórházba szállították, és az orvosk hetekig harcoltak az életéért, végül a szervezete feladta a harcot, és egy hónappal később életét vesztette. Bátyja és a szerelő kedden állnak a Nagykőrösi Járásbíróság elé. 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés