Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Halálos ítéletet mond a kormány az idősek fölött!
Mindenegyben Blog - 2017. május 01. (hétfő), 21:16

Halálos ítéletet mond a kormány az idősek fölött!

Hirdetés
Hirdetés
2017 máj 01
Hirdetés
[ ]

Az Orbán-kormány egyre mélyebbre süllyed az embertelenségben: sajtóinformációk szerint hiába válik elérhetővé Magyarországon is 15 új, fejlett onkológiai gyógymód, szakmai források szerint csak 75 éves korig fogja kifizetni az egészségpénztár. Orbán Viktor nyíltan és egyértelműen azt üzeni az idősebb generációknak, hogy rájuk már nincs szükség, nekik nem jár a gyógyulás, az egész életen át befizetett adót pedig nagyon szépen köszöni, majd elkölti stadionra és sertéstelepre.

A Demokratikus Koalíció szerint vérlázító és megengedhetetlen, hogy 75 év felett nem jár az új kezelés a rákos betegeknek! A DK szerint a megfelelő kezelés megtagadása egy rákos betegtől egyenlő a halálos ítélettel.

Orbán Viktor láthatóan már tényleg azt hiszi, hogy istent játszhat és a hatalmával visszaélve emberek életének vethet véget. A DK Balog Zoltán emberi erőforrások miniszteréhez fordul, hogy megtudja: mikor áll el a kormány a gyomorforgató tervétől? Mert hogy el fog állni, el kell állnia, az egészen biztos.

Oláh Lajos, Országgyűlési képviselő - OS

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés