Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hamarosan itt a vérhold, nagyon vigyázz, mert szeszélyessé tehet!
Mindenegyben Blog - 2018. július 26. (csütörtök), 14:50

Hamarosan itt a vérhold, nagyon vigyázz, mert szeszélyessé tehet!

Hirdetés
Hirdetés
2018 júl 26

Ha egyébként is hajlamos vagy a hangulatingadozásra, ez a természeti csoda csak ronthat a helyzeteden. A hét végén, pontosabban július 27-én nagyon különleges eseménynek lehetünk szemtanúi: a XXI. század legnagyobb holdfogyatkozását nézhetjük majd meg. Ekkor tulajdonképpen a Hold a Föld árnyékába kerül. Azt viszont ki kell hangsúlyozni, hogy ilyenkor a Hold nem tűnik el teljes egészében, csak a föld árnyékába kerül, ami ráadásul blokkolja a napból áradó fényt, így ennek hatására narancsvörössé válik. Innen kapta a vérhold elnevezést, ami egészen misztikus hangzásúvá teszi ezt a természetes, mégis különleges folyamatot. A fogyatkozás 20:24-kor kezdődik majd és 23:13-ig tart majd. Ebből a teljes holdfogyatkozás időtartama 1 óra 43 perc lesz.

Asztrológusok szerint ez a jelenség egészen megbolondíthatja a hangulatunkat, de van egy csillagjegy, amelynek a szülötteire kifejezetten negatív hatással van. Nos, ha te is január 20 és február 18 között születtél, azaz vízöntő vagy, van egy rossz hírünk… A hozzáértők szerint a Hold és a Mars állása miatt – pontosabban azért, mert ezek uralják majd a jegyet – az általában nyugodt és gondtalan vízöntő ingerlékeny és mogorva lesz. A vérhold állítólag az alvási szokásainkra is negatív hatással lesz, sőt, a testünkben lévő szerotonin-szintet is negatívan befolyásolja, és ha esetleg nem tudjátok, a szerotonin az úgynevezett örömhormon. Szuper hír.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés