Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Harminchárom évesen meghalt egy volt magyar bajnok jégkorongozó
Mindenegyben Blog - 2023. május 17. (szerda), 08:09

Harminchárom évesen meghalt egy volt magyar bajnok jégkorongozó

Hirdetés
Hirdetés
2023 máj 17

Harminchárom évesen meghalt egy volt magyar bajnok jégkorongozó

Egy rövid lefolyású, súlyos betegséget követően életét veszítette Győri Tamás hokiedző, korábbi Mol Liga-győztes jégkorongozó – közölte a Facebookon a tragikus hírt az egyesülete. Győri a dunaújvárosi csapatnál kezdett játszani, az Acélbikáknál 2007-ben, mindössze 17 évesen mutatkozott be a felnőtt mezőnyben. 2012-ig játszott a szülővárosában, tagja volt a 2011-12-es szezonban Mol Ligát és magyar bajnoki címet nyert csapatnak.

Hirdetés
[ ]

Ezután három szezont a Ferencvárosnál töltött – a 2013-14-es szezonban magyar bajnoki bronzérmet szereztek –, majd egy térdsérülés miatt felhagyott a profi sporttal. De a jégkoronggal nem, a szerb bajnokságban szereplő szegedi Tisza Volánban és az Acélbikák OB II-es csapatában is játszott. 2020-ban a WORM Angels frissen alakult gárdájában lépett újra jégre a második vonalban.

Az OB II.-ben egy ezüst és egy bronzérmet, az Andersen ligában pedig legutóbb egy ezüst érmet szerzett az Angels-szel – idézte fel a klubja.

Az elmúlt években edzőként is dolgozott, egyrészt a Dunaújvárosi Acélbikáknál több korosztály mellett, másrészt 2016-tól az Angels NJSE női csapatnál vezetőedző volt, csapata a 2021/2022-es szezonban bronzérmet szerzett az U25/B bajnokságban.

Az Angels JSE közölte: Győri Tamást saját halottjának tekinti.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés