Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
HÁROM ÉVES nyugdíjprémiumot kaphatnak a 65 év felettiek?! Ezzel VÉGRE minden magyar nyugdíjas jól jár! Jelentős összeget kap kézhez, aki elmúlt 65 éves! Íme a tudnivalók és a pontos számok:
Mindenegyben Blog - 2021. február 25. (csütörtök), 17:19

HÁROM ÉVES nyugdíjprémiumot kaphatnak a 65 év felettiek?! Ezzel VÉGRE minden magyar nyugdíjas jól jár! Jelentős összeget kap kézhez, aki elmúlt 65 éves! Íme a tudnivalók és a pontos számok: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 25

HÁROM ÉVES nyugdíjprémiumot kaphatnak a 65 év felettiek?! Ezzel VÉGRE minden magyar nyugdíjas jól jár! Jelentős összeget kap kézhez, aki elmúlt 65 éves! Íme a tudnivalók és a pontos számok:

HÁROM ÉVES nyugdíjprémiumot kaphatnak a 65 év felettiek?! Ezzel VÉGRE minden magyar nyugdíjas jól jár! Jelentős összeget kap kézhez, aki elmúlt 65 éves! Íme a tudnivalók és a pontos számok: Nyugdíjprémium 2021:

Hirdetés
[ ]

Minden évben prémiumot kaphatnak a nyugdíjasok: Nem csak a 2020-as évben voltak jogosultak a nyugdíjasok a prémiumra a nyugdíjasok.Ha az adott évben a gazdasági növekedés meghaladja a 3,5 százalékot adott, akkor jár számukra a prémium, a hatályos jogszabályok szerint. A Nemzetgazdasági Minisztérium kalkulációja alapján 2020-ban, 2021-ben és 2022-ben is lesz nyugdíjprémium!

A maszkviseléssel és távolságtartással kapcsolatosan eddig bevezetett szabályok továbbra is érvényesek, azzal, hogy a 10 000 főnél nagyobb település egyes közterületein a maszkviselés kötelező. A területek kijelölése a polgármester feladata. Sporttevékenység során, valamint a parkokban, illetve zöldterületeken a maszk viselése továbbra sem kötelező.

Magán és családi rendezvények (például: születésnap) 10 főig megtarthatóak, amelybe a 14 év alattiak nem számítanak bele.

Továbbra is kiemelten fontos az idősek és krónikus betegek védelme. Az időseket is kérjük, hogy fokozottan figyeljenek magukra és az általános óvintézkedések betartására. Felhívjuk a figyelmet, hogy a kórházakban és az idősotthonokban változatlanul látogatási tilalom van érvényben.

Az egészségügyi dolgozók mellett a védekezésben résztvevő szociális dolgozók, a rendőrök, katonák és közszolgálati tisztviselők is díjmentesen használhatják a közösségi közlekedési eszközöket. Az ingyenes utazáshoz munkáltatói igazolás szükséges arról, hogy a személy a veszélyhelyzettel összefüggő vagy a koronavírus-világjárvány következményeinek elhárítása érdekében szükséges feladatokat lát el.

Az üzletek – a gyógyszertárak és a benzinkutak kivételével – este 7 óráig maradhatnak nyitva és utána a kijárási tilalom lejártával, tehát leghamarabb reggel 5 órakor nyithatnak ki. A rendeletben nem említett szolgáltatók és szolgáltatások (például fodrász, masszőr, személyi edző) a szokott rendben működhetnek a kijárási tilalom szabályai mellett.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés