Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas a boldogság !Bejelentették a nagy hírt !Tóth Vera sírt annyira meghatódott .A babáról is nagy hírt közölt.
Mindenegyben Blog - 2021. június 03. (csütörtök), 08:49

Hatalmas a boldogság !Bejelentették a nagy hírt !Tóth Vera sírt annyira meghatódott .A babáról is nagy hírt közölt.

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 03

Tóth Vera és szerelme, Pauli Zoli közel két éve van együtt, és úgy tűnik, a szerelmük egyre csak erősebb. Vera már többször posztolt az érzéseiről, és nyilatkozataiban is elmondta, hogy Zoliban megtalálta élete párját. Arról, hogy az étteremtulajdonos is így gondolkodik, legújabb posztja árulkodik, amiben gyönyörű szerelmi vallomást írt Verának.

„Ismerem minden rezdülését, minden mosolyát. Tudom mikor szomorú, tudom mikor bizonytalan, tudom mikor álmodozó, és tudom mikor boldog. Ilyen amikor boldog. Sugárzik belőle a ragyogás♥️...újra énekelhet, és mi csodálva hallgathatjuk🙏🏻😇 Légy mindig ilyen, én mindent megteszek, hogy így ragyoghass drága kincs.” – írta posztjában, amire hamarosan válasz is érkezett.

„Igazi társam vagy. Minden nap meg tudsz lepni a lelked gazdagságával... Legszerencsésebb csaj vagyok, melletted"  írta kommentben a gyönyörű szerelmi vallomáshoz.

Három év szingliség után, egyik napról a másikra robbant Tóth Vera életébe a nagy ő – szó szerint nagy, mert roppant magas a szerelme – Pauli Zoltán lakásétterem- és panzió­tulajdonos. Vera azt mondja, a sármos férfi pont akkor jött az életébe, amikor már elfogadta, hogy soha többé nem lesz társa, vagyis lemondott a szerelemről, így érthető, hogy komoly érzelmi hullámokat vert a gasztroszakember az énekesnő lelkében. Olyan komolyat, hogy már a családalapítást is vele képzeli el.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Zoltan Pauli (@paulizoli) által megosztott bejegyzés

Harminc fölött már jogosan gondolkodik el a családalapításon Vera, és mivel Zoltánnal teljes a harmónia, nem is látja akadályát

Hirdetés

– Nem tudom, jelenleg hogy férne bele az életünkbe egy kisbaba, de tulajdonképpen úgy vagyok vele, hogy ha jönni akar, akkor jöjjön! – mondta lapunknak a Fonogram-díj­átadón. Van egy rendkívül helyes szerelmem, a magán­életemben is és szakmai vonalon is jó irányba haladnak a dolgaim, nincs is miért várnom a családalapítással.

Tóth Gabival és Charlie-val. Karrierjében is új fejezetet nyitott © Bors

Vera most szemmel láthatóan kivirult, szinte ragyogott a színpadon Charlie és a testvére mellett, amikor Lerch István egyik dalát tolmácsolták egy minapi könnyűzenei gálán. Az előadás után az énekesnőt az új formációjáról is faggattuk:

Hirdetés

– Időnként az embernek meg kell újulnia, ráncba kell szednie magát szakmailag. Nálam most ez az időszak érkezett el, és bár nagyon élvezem az új projektjeimet, meg kell mondanom, hogy nagyon nehéz megújulni, újra és újra lendületet venni. Ahogy haladok előre a korral, sajnos egyre nehezebb. Ed­dig ne­vettem ezen, de igaz, hogy harminc fö­lött ez már teljesen más, mint huszonévesen – mondja.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés