x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas bírságot kaphatnak az oltottak!ERRE senki nem számított! ITT A FEKETELEVES!ERRE KÉSZÜLJ FEL, mert alig pár perce jelentették be!!
Mindenegyben Blog - 2021. november 25. (csütörtök), 09:40

Hatalmas bírságot kaphatnak az oltottak!ERRE senki nem számított! ITT A FEKETELEVES!ERRE KÉSZÜLJ FEL, mert alig pár perce jelentették be!! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 25

Hatalmas bírságot kaphatnak az oltottak!ERRE senki nem számított! ITT A FEKETELEVES!ERRE KÉSZÜLJ FEL, mert alig pár perce jelentették be!!

ERRE senki nem számított! ITT A FEKETELEVES! Súlyos bírságot kaphatnak az oltottak! ERRE KÉSZÜLJ FEL, mert alig pár perce jelentették be!!

Hirdetés
[ ]

ERRE senki nem számított!

ITT A FEKETELEVES!  Súlyos bírságot kaphatnak az oltottak! ERRE KÉSZÜLJ FEL, mert alig pár perce jelentették be!!

Bírságot kaphatnak a második oltást kihagyó németek

Sajnos sokan gondolkoznak úgy, hogy egy oltás elég nekik, ez azonban téves biztonságérzetet kelt a vírus ellen. Németországban most a második oltással trükközők megbüntetését sürgetik.Ha törvénybe iktatják ,akkor mint mindent ,valószínű ezt is átveszi Magyarország a németektől !

Bírságot kell kiszabni a koronavírus elleni oltás második adagját kihagyókra - sürgeti Németországban több politikus és szakember hétvégi sajtóbeszámolók szerint.

Az oltási központok többségét üzemeltető Német Vöröskereszt (DRK) tapasztalatai alapján az utóbbi napokban csökkent az oltási hajlandóság. A tartományi rangú fővárosban, Berlinben például az esetek 5-10 százalékában nem jelenik meg az oltásra jelentkező a második adag beadására lefoglalt időpontban, és nem is törli az időpontot.

Vakcináztatás Lüneburgban. Sajnos sok német dönt úgy, hogy az első oltás után a másodikat már nem veszi fel © AFP

Ez nem csupán ellentétes a társadalmi szolidaritás elvével, hanem költségeket is okoz, amelyeket legalább részben meg kell térítettni. Ezért 25-30 eurós bírságot kell kivetni mindenkire, aki az időpont törlése nélkül kihagyja a második oltást - mondta Mario Czaja, a DRK tartományi szervezetének vezetője a Rundfunk Berlin-Brandenbrug (RBB) regionális közszolgálati médiatársaságnak.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés