Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas bírságot kaphatnak az oltottak!ERRE senki nem számított! ITT A FEKETELEVES!ERRE KÉSZÜLJ FEL, mert alig pár perce jelentették be!!
Mindenegyben Blog - 2021. november 25. (csütörtök), 09:40

Hatalmas bírságot kaphatnak az oltottak!ERRE senki nem számított! ITT A FEKETELEVES!ERRE KÉSZÜLJ FEL, mert alig pár perce jelentették be!! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 25

Hatalmas bírságot kaphatnak az oltottak!ERRE senki nem számított! ITT A FEKETELEVES!ERRE KÉSZÜLJ FEL, mert alig pár perce jelentették be!!

ERRE senki nem számított! ITT A FEKETELEVES! Súlyos bírságot kaphatnak az oltottak! ERRE KÉSZÜLJ FEL, mert alig pár perce jelentették be!!

Hirdetés
[ ]

ERRE senki nem számított!

ITT A FEKETELEVES!  Súlyos bírságot kaphatnak az oltottak! ERRE KÉSZÜLJ FEL, mert alig pár perce jelentették be!!

Bírságot kaphatnak a második oltást kihagyó németek

Sajnos sokan gondolkoznak úgy, hogy egy oltás elég nekik, ez azonban téves biztonságérzetet kelt a vírus ellen. Németországban most a második oltással trükközők megbüntetését sürgetik.Ha törvénybe iktatják ,akkor mint mindent ,valószínű ezt is átveszi Magyarország a németektől !

Bírságot kell kiszabni a koronavírus elleni oltás második adagját kihagyókra - sürgeti Németországban több politikus és szakember hétvégi sajtóbeszámolók szerint.

Az oltási központok többségét üzemeltető Német Vöröskereszt (DRK) tapasztalatai alapján az utóbbi napokban csökkent az oltási hajlandóság. A tartományi rangú fővárosban, Berlinben például az esetek 5-10 százalékában nem jelenik meg az oltásra jelentkező a második adag beadására lefoglalt időpontban, és nem is törli az időpontot.

Vakcináztatás Lüneburgban. Sajnos sok német dönt úgy, hogy az első oltás után a másodikat már nem veszi fel © AFP

Ez nem csupán ellentétes a társadalmi szolidaritás elvével, hanem költségeket is okoz, amelyeket legalább részben meg kell térítettni. Ezért 25-30 eurós bírságot kell kivetni mindenkire, aki az időpont törlése nélkül kihagyja a második oltást - mondta Mario Czaja, a DRK tartományi szervezetének vezetője a Rundfunk Berlin-Brandenbrug (RBB) regionális közszolgálati médiatársaságnak.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés