Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas botrány!Baukó Éva reagált az őt ért vádakra, darabokra szedte Young G Bécit és feleségét
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 30. (péntek), 15:52

Hatalmas botrány!Baukó Éva reagált az őt ért vádakra, darabokra szedte Young G Bécit és feleségét (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 30
Hirdetés
[ ]

„Én nem tudom, hogy a Bécinek honnan jön, hogy mindenkibe beleáll, de nekem is van egy véleményem. Én nézem a Nyerő Páros című műsort, és a tegnapi adás után a Redditen posztoltam valamit, amiben leírtam, hogy Béci kimutatta a foga fehérjét, és a Való Világ óta nem változott semmit, sőt, még rosszabb lett. Nincsenek rá szavak mennyire ostoba, primitív, sutyerák, alpári, buta ember.

Béci rólam kiadott nyilatkozata több helyen sántít. Először is öt évvel ezelőtt beszéltem velük utoljára telefonon, akkor engem is behívtak az akkori párommal a nyerő páros castingjára, és annak kapcsán beszéltem velük. Hozzáteszem az egészhez, hogy nem voltam paraszt, a Norina mégis elkezdett nekem irogatni este, hogy milyen hangvételben beszélek én a férjéről. Vénasszonynak nevezett, amire megjegyeztem, hogy én legalább nem faceappolom a képeimet, és ugyanúgy nézek ki az Instán, mint élőben. Közszereplőként ő sem tehet mást, mint hogy tűri a kritikát.

Béci hazudott, mert öt éve nem beszéltem vele, és két éve haragban vagyunk, tehát velem kapcsolatban megint hazudott – magyarázta a Blikknek a VV4 egykori finalistája.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés