Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas nagy razzia indult a hazai utakon, bárkit megállíthatnak a rendőrök
Mindenegyben Blog - 2024. március 15. (péntek), 17:10

Hatalmas nagy razzia indult a hazai utakon, bárkit megállíthatnak a rendőrök

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 15

Egy nagyszabású ellenőrzési kampány veszi kezdetét a magyar utakon, melynek keretében a rendőrség fokozott figyelmet fordít a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére. Ez az akció, amely március 11-től 17-ig tart, az ország minden részén zajlik, és az Európai Közlekedésrendészeti Szervek (Roadpol) éves ellenőrzési tervének részeként valósul meg.

Hirdetés
[ ]

Az úgynevezett Roadpol Seatbelt ellenőrzés elsődleges célja, hogy felhívja a figyelmet a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszerek használatának fontosságára, valamint hogy a segédmotoros és a motorkerékpáros vezetők is mindig viseljék a bukósisakot. Az ilyen típusú ellenőrzések célja nem csak a közlekedési szabályok betartásának erősítése, hanem az utakon való biztonság növelése és a közúti balesetek számának csökkentése.

A rendőrség ezúttal különös hangsúlyt fektet arra, hogy minden közlekedő megértse: a passzív biztonsági eszközök használata létfontosságú az utakon való biztonság szempontjából. Ezek az eszközök életet menthetnek baleset esetén, ezért fontos, hogy mindenki felelősségteljesen, a saját és utasaik biztonságát szem előtt tartva közlekedjen.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az ellenőrzési időszak alatt bárkit megállíthatnak a szabályok betartásának ellenőrzése céljából. Az akció során különös figyelmet fordítanak a gyermekbiztonsági rendszerek helyes használatára is, mivel a legkisebb utasok védelme kiemelt fontosságú.

A közlekedőknek tudniuk kell, hogy a biztonsági öv használata nem csak jogi kötelezettség, hanem az önmaguk és szeretteik iránti felelősségvállalás is. A rendőrség és a Roadpol közös célja, hogy a közúti közlekedés biztonságosabbá váljon mindenki számára, és hogy az ilyen típusú ellenőrzések hozzájáruljanak a közlekedési kultúra fejlődéséhez.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés