Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas pofon Orbánnak és Magyarországnak! Kivonul Magyarországról Aldi, a Lidl, az Auchan, a Penny Market, a Spar és a Tesco?
Mindenegyben Blog - 2022. november 14. (hétfő), 15:47

Hatalmas pofon Orbánnak és Magyarországnak! Kivonul Magyarországról Aldi, a Lidl, az Auchan, a Penny Market, a Spar és a Tesco?

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 14

Felszólították az Európai Bizottságot, hogy lépjenek közbe a Magyarországon zajló, a piacot befolyásoló események miatt.

„Ami jelenleg történik, az nem más, mint bizonyos vállalkozások szándékos kiszorítása a piacról” – közölte a Politico-val az egyik külföldi hátterű, magyarországi kiskereskedelmi hálózat névtelenséget kérő illetékese.

Hirdetés
[ ]

Panaszával, az, Aldi, a Lidl, az Auchan, a Penny Market, a Spar és a Tesco. is egyetért.

A magyar kormány által meghatározott körülmények között egyszerűen lehetetlen fenntartható módon nyereségesen működni,” az üzleteikre vonatkozó törvény „ellentétes az EU belső piacának alapelveivel” – idézte a Portfolio a benyújtott panaszt.

A lap felvette a kapcsolatot az érintett külföldi kiskereskedőkkel, akik vezetői mindannyian elzárkóztak attól, hogy névvel nyilatkozzanak.

A cikkben az árstop mellett kiemeli, hogy tavaly decemberben a parlament arról döntött, hogy 48 órával a lejárati dátum előtt ellenszolgáltatás nélkül be kell szolgáltatnia a 100 milliárd forint feletti éves forgalmú láncoknak az élelmiszereket, illetve, hogy idén tavasszal arról határoztak, hogy a válságkezelésre és a költségvetési helyzet javítására hivatkozva 2,7 százalékról 4,1 százalékra megemelték ezen szereplők számára a különadó kulcsát.

 

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés