Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas tragédia! “Az én Drága nagymamámat eltették láb alól!” – Felfoghatatlan, hogy ILYEN ma Magyarországon megtörténhet! – Osszátok, hátha valaki végre felfigyel rá, milyen hatalmas gondok vannak az egészségügyben!
Mindenegyben Blog - 2021. október 10. (vasárnap)

Hatalmas tragédia! “Az én Drága nagymamámat eltették láb alól!” – Felfoghatatlan, hogy ILYEN ma Magyarországon megtörténhet! – Osszátok, hátha valaki végre felfigyel rá, milyen hatalmas gondok vannak az egészségügyben! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 10

Ez szombat este volt, amikor megnéztem. Szegénykémnek a géz átázott a pisitől a farcsontjánál. Gyorsan gézt akartam kérni, mikor közölték, hogy nincs, mivel külön csoport jön minden nap rendbe rakni, kezelni a sebeket, kivéve hétvégén! Rohantam az ügyeletes gyógyszertárba, hogy rendbe rakjam a napi említett összegért.

Hirdetés
[ ]

Drága nagymamám távozott közülünk, leállt a szíve hajnali háromkor. Csak azt mondja meg valaki, hogy ezt érdemli egy olyan hölgy, aki 52 évet ledolgozott és fizette a tb-jét ennyi időn át? Ezt az ellátást? Ez a magyar egészségügy? – Én biztos vagyok benne, ha nem ide került volna, a mama még most is élne! Ilyen “ellátás” mellett nem csoda, hogy elment szegény…

Magam részéről csak annyit, hogy minden nap azért imádkozom, hogy ne éljem meg a látottakat, és minden este eszembe jutnak azok az emberek (mérhetetlen fájdalmam mellett, hogy elveszítettem a nagymamám), akik ezt élik meg utolsó perceiben, hogy hogy tudnék rajtuk segíteni. De én egyedül édes kevés vagyok, ők pedig sokan vannak, kiszolgáltatott, embertelen helyzetben. Aki egyetért velem, kérem ossza meg az írásom, hátha valaki felfigyel rá..!

Köszönöm!

Tóth Bernadett. forrás

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés