Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
HATALMAS TRAGÉDIA !Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt Károly! FELFOGHATATLAN, hogy éppen Ő ment el…
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 07. (kedd), 09:04

HATALMAS TRAGÉDIA !Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt Károly! FELFOGHATATLAN, hogy éppen Ő ment el…

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 07

Borzalmas hír jött! Gyászol a magyar sportlvilág, tragikus hirtelenséggel elhunyt kiváló magyar sportoló!

Hetvenhét éves korában elhunyt Vass Károly, egykori kézilabdázó, sportvezető, a Magyar Kézilabda Szövetség korábbi alelnöke – adta hírül a magyar szövetség honlapja.

A ma Szlovákiához tartozó Ipolyságon 1944-ben született Vass Károly a XV. kerületi Vasasban kezdte a sportágat, majd 1962-től testvérével, Sándorral együtt neve egybeforrt az Elektromos SE-vel.

Hirdetés
[ ]

Az irányító, majd beálló poszton szereplő, fizikai erejéről is ismert játékos 1969 és 1971 között háromszor nyert magyar bajnokságot, 1976-ban, 1980-ban és 1981-ben pedig a Magyar Kupában lett első együttesével.A magyar válogatottban 115 alkalommal lépett pályára 1971 és 1982 között. Tagja volt az 1972-ben olimpiai nyolcadik, 1976-ban olimpiai hatodik helyezett együttesnek, valamint az 1974-ben vb-7. és 1982-ben vb-9. csapatnak. 1974-ben az év kézilabdázójának választották Magyarországon.

Negyvenhárom éves koráig nyúló játékos-karrierje befejezését követően edzőként, majd sportvezetőként dolgozott, 1989-ben az Elektromos elnöke lett, klubjánál és klubjáért egészen 2002-ig dolgozott vezetőként.

1993 és 2004 között a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke, valamint a Sportegyesületek Országos Szövetségének elnöke volt.

Vass Károlyt a Magyar Kézilabda Szövetség saját halottjának tekinti, a temetéséről később intézkednek.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés