Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatóságok közölték ,hogy ismét kijárási tilalmat rendelnek el 7 TELEPÜLÉSEN !Itt ismét bevezették a kijárási tilalmat!
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 12. (vasárnap), 09:47

Hatóságok közölték ,hogy ismét kijárási tilalmat rendelnek el 7 TELEPÜLÉSEN !Itt ismét bevezették a kijárási tilalmat!

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 12

Lezárnak hét romániai települést a koronavírus-járvány terjedése miatt

Hosszú idő után először helyeznek vesztegzár alá településeket Romániában.

Hirdetés
[ ]

Az Országos Vészhelyzeti Bizottság (CNSU) csütörtökön elrendelte hét Szatmár megyei település – Bikszád, Kányaháza, Kisgérce, Turc, Batarcs, Komorzán, Tarsolc – lezárását a magas járványadatok miatt, jelentette be esti nyilatkozatában a Digi24 televízióban Raed Arafat belügyi államtitkár.

Szatmár megyében meghaladta a másfél ezreléket a fertőzési ráta, a felsorolt településeken pedig 6 ezreléknél magasabb az incidencia, valamint egyéb tényezők miatt is döntöttek úgy az illetékes hatóságok, hogy a vírus terjedését csak úgy tudják féken tartani, ha karantént rendelnek el.

Az intézkedés szombat éjfélkor lép érvénybe (szeptember 12-én 00.00-kor) és 14 napra szól, ismertette a döntést a G4media.

- a Maszol.ro portálról

Veszélyesebb lehet a kamaszfiúkra a Pfizer, mint maga a koronavírusEgészséges kamaszfiúknál gyakrabban jelentkezhet a Pfizer-BioNTech vakcinájának egy ritka mellékhatása: szívgyulladás  – írja a The Guardian a Kaliforniai Egyetem erről szó kutatásából.

A vizsgálatok szerint a 12 és 15 év közötti tinédzsereknél, akik semmilyen egészségügyi problémájuk nincsen, négyszer-hatszor magasabb az esélye annak, hogy szívizomgyulladás miatt kórházba kerülnek, mint hogy koronavírus-fertőzés miatt vigyék be őket. Márpedig azoknak, akiknél kialakul ez a mellékhatás, a 86 százalékát kórházba kell vinni.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés