Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
HÁZASOK FIGYELEM!!! 120 ezer forint jár MOST, ha férj és feleség vagytok! AJÁNDÉK A KORMÁNYTÓL
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 11. (szerda), 08:16

HÁZASOK FIGYELEM!!! 120 ezer forint jár MOST, ha férj és feleség vagytok! AJÁNDÉK A KORMÁNYTÓL (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 11

Több mint négyszer annyi első házas vette igénybe a havi ötezer forintos állami támogatást, mint 2015-ben, az Európai Unióban egyedülálló adókedvezmény bevezetésének évében - tájékoztatott Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Hirdetés
[ ]

Az első házasok kedvezménye, amellyel Magyarország Európában egyedülálló módon segíti már a kezdetektől a családalapítást, beváltotta a hozzáfűzött eredményeket - jelentette ki Tállai András.

Az adatokból az derül ki, hogy LEGALÁBB MINDEN MÁSODIK NEMRÉG ÖSSZEHÁZASODOTT PÁRNAK VAN GYEREKE, tekintettel arra, hogy a gyerekek után járó családi kedvezményt is igénybe veszik. Ez az arány még jobb is lehet, hiszen a két kedvezményt egyszerre érvényesítő 45 ezer első házas kisgyerekes szülő mellett sokan vannak, akik felosztják egymás között a két kedvezményt: egyikük az első házast, másikuk a családi kedvezményt veszi igénybe; és ők nem is szerepelnek a statisztikában - jegyezte meg.

Képünk illusztrációFORRÁS: ANURAG1112/PIXABAY

Közel százezren

Az szja-bevallások adatai alapján 2019-BEN TÖBB MINT 93 EZER ELSŐ HÁZAS IGÉNYELTE AZ ADÓBAN KIFEJEZVE HAVI ÖTEZER FORINTOS KEDVEZMÉNYT, ezzel ez érintettek összességében 3,4 milliárd forinthoz jutottak. Ehhez képest az első évben, vagyis 2015-ben 22 ezren éltek a lehetőséggel, ami akkor összességében félmilliárd forintnyi kedvezményt jelentett - összegezett az államtitkár.

Az adórendszer védi a családokat

Tállai András szerint az adórendszer számos eleme védi a családok anyagi helyzetét, óvja vagyonuk biztonságát. Aki ma dolgozik, annak uniószerte az egyik legalacsonyabb, csupán 15 százaléknyi személyi jövedelemadóval kell számolnia - kezdte az államtitkár, majd azzal folytatta, hogy az első házasságukat megkötők - mintegy állami nászajándékként - összesen százhúszezer forint adókedvezményre szereznek jogot két év alatt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés