Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Házi tyúktojást árult egy idős néni, majd kivonult a NAV és ILYEN gusztustalan módon büntette meg őt! A bírságon az egész falu felháborodott! Osszátok!
Mindenegyben Blog - 2019. augusztus 23. (péntek), 17:03

Házi tyúktojást árult egy idős néni, majd kivonult a NAV és ILYEN gusztustalan módon büntette meg őt! A bírságon az egész falu felháborodott! Osszátok!

Hirdetés
Hirdetés
2019 aug 23

Az idős néni egy kis békés megyei faluban született és ott is él már 78 éve. Mindenki ismeri Ilonka mamát, nagyon jó a viszonya a falubeliekkel. Viszont a szomszéddal sajnos megromlott a kapcsolata, mivel a kutya állandóan átás a kerítés alatt, és már 3 csirkéjét fojtotta le.

A néni 60 éve tart háztáji állatokat. Régebben volt disznója, tehene, marhája, de mára már csak pár csirkét tart az udvarában. Egész évben árulja a tyúktojásokat a falubelieknek, de ilyenkor Húsvét közeledtével megháromszorozódik a vevők száma. Így próbálja meg csekély nyugdíját megpótolni. Soha nem volt semmi problémája.

Hirdetés

Most viszont a szomszéd bejelentést tett a NAV-nál, hogy a dédi illegálisan árulja a tojásokat. A NAV ellenőrök összebeszéltek az egyik vevővel, aki rendszeres vásárlója volt a néninek, és rajta kapták a nénit, ahogy átvette a pénzt a tojásokért. Ennek lett volna adó vonzata, be kellett volna vallani az adóbevallásban az így szerzett jövedelem után SZJA fizetési kötelezettsége is lenne,írja a hirzona24.com

 

Mivel elmulasztotta, ezért a vélelmezhető adóhiány összegének duplájára büntették meg, és még kapott rá büntetést is, így lett a végösszeg 150 ezer forint.

Kérdem én, ha egy falusi nénit képesek megbüntetni, mert házi tyúktojást árul és ezt nem vallotta be, akkor a politikusokat miért nem büntetik meg?

Remélem minél többen megosztják, hogy lássa az ország, milyen aljas egy világban élünk!

Üdv: Szatmári Laura

Kiemelt fotó: Illusztráció

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés