Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hiába küzdöttek József életéért, nem lehetett megmenteni, a gázoló a Rendőröket is megrugdosta
Mindenegyben Blog - 2023. március 17. (péntek), 23:35

Hiába küzdöttek József életéért, nem lehetett megmenteni, a gázoló a Rendőröket is megrugdosta

Hirdetés
Hirdetés
2023 már 17

Éppen háttal állt az útnak az a 68 éves férfi, akit a háza előtt, fűnyírás közben gázolt halálra egy autós Kétyen. A volánnál ülő fiatalember több bódítószer hatása alatt állt.

Esélye sem volt a túlélésre annak a Tolna megyei férfinak, akit vasárnap délután gázoltak halálra a mindössze hétszáz lelkes Kétyen. B. József éppen füvet nyírt a háza előtt, amikor egy 35 éves autós elütötte.

Hirdetés
[ ]

A tolnai sofőr Toyotájával Zomba felől Tamási felé tartott a 65-ös főúton, amikor lesodródott az útról, és elcsapta a 68 éves férfit. Az egyik szomszéd szemtanúja volt az egésznek, ő a Borsnak azt mondta: az áldozat nem láthatta a közelgő véget, mert épp háttal állt az útnak.

– Szörnyű látvány volt, jött ez a fekete autó, megcsúszott a kanyarban, majd többször megpördülve ráesett Józsira és odanyomta a kerítéshez – idézte fel kérésünkre a borzalmas pillanatokat Mária.

Az asszony szerint a sofőr azt sem tudhatta, mit csinál, annyira részegnek tűnt.

– Amikor megjöttek a rendőrök, összeveszett velük, ezért megbilincselték, és idefektették a kapum elé, de még így is rugdalta őket, ezért le kellett kötözni – tette hozzá.

Úgy tudjuk, az elhunyt férfi két éve költözött a feleségével Paksról a csendes kis faluba. Mivel zárkózottan éltek, nem nagyon volt lehetőségük megismerni őket a falubelieknek.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 35 éves sofőr – idézzük– vélhetően több, a vezetésre hátrányosan ható szer befolyása alatt volt, amikor a balesetet okozta. A bonyhádi rendőrök vették őrizetbe, és előterjesztést tettek, hogy indítványozzák a letartóztatását.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés