Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hivatalosan is bejelentették ÚJ ÉLETTÁRSI támogatás jött! Gyűrű és papír nélkül is jár a pénz! Készítsd a papírjaidat, mert MÁR HÉTFŐN kérheted a NEKTEK JÁRÓ MILLIÓKAT!! Itt a tájékoztató :
Mindenegyben Blog - 2020. január 17. (péntek), 21:22

Hivatalosan is bejelentették ÚJ ÉLETTÁRSI támogatás jött! Gyűrű és papír nélkül is jár a pénz! Készítsd a papírjaidat, mert MÁR HÉTFŐN kérheted a NEKTEK JÁRÓ MILLIÓKAT!! Itt a tájékoztató : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 jan 17

Hivatalosan is bejelentették ÚJ ÉLETTÁRSI támogatás jött! Gyűrű és papír nélkül is jár a pénz! Készítsd a papírjaidat, mert MÁR HÉTFŐN kérheted a NEKTEK JÁRÓ MILLIÓKAT!! Itt a tájékoztató :

MA DÉLUTÁN Szenzációs pénztámogatást jelentettek be élettársaknak!!!! Nem kell többé a papír! Végre támogatják az élettársi kapcsolatot is!

Élettársi kapcsolatban él? Akkor erről tudnia kell!

Hirdetés
[ ]

A családvédelmi akcióterv csaknem minden intézkedése elérhető az élettársi kapcsolatban élők számára is – számolt be a Hvg.hu.

csak a babaváró támogatás van kifejezetten házassághoz kötve – tudta meg az Emberi Erőforrások Minisztériumától a portál.

Íme a 7 pontos akcióterv :

Gyermekvállalási támogatás – bevezetésre kerül a fiatal házasok gyermekvállalási támogatása: minden 40 év alatti nő 10.000.000 Ft összegű kedvezményes hitelre lesz jogosult. Minden megszületett gyereknél egy évre felfüggesztik a kölcsön törlesztését, három gyermek után pedig elengedik a hátralévő tartozást.Nő a CSOK összege – a felvehető kedvezményes hitel összege nő, új és használt lakás vásárlására is felhasználható.Hitelkedvezmény – a második gyermek születésekor 1.000.000 Ft-ot, a harmadik gyerek születésekor 4.000.000 forintot, minden további gyermek esetében pedig 1-1 millió forintot vállal át az állam a szülők által felvett jelzáloghitelből.SZJA-mentesség – a legalább négy gyereket szülő nők életük végégig mentesülnek a személyi jövedelemadó fizetése alól.Autóvásárlási program – a nagycsaládosok autóvásárlási programja keretében 2.500.000 forint vissza nem térítendő támogatást ad az állam új, 7 személyes autók vásárlása esetén.Teljes bölcsődei ellátás – 21.000 új férőhelyet létesítenek 3 év alatt, amelynek eredményeképpen 2022-ben minden szülő bölcsődébe viheti majd gyermekét.Nagyszülői gyed – bevezetésre kerül a nagyszülői gyed: ha a szülők úgy döntenek, a nagyszülők maradhatnak gyeden.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés