Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hobó a rocker, aki élet-halál között lebeg? Sorra mondják le 2 hete az előadásait
Mindenegyben Blog - 2021. november 20. (szombat), 19:04

Hobó a rocker, aki élet-halál között lebeg? Sorra mondják le 2 hete az előadásait (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 20

Két héttel ezelőtt jelentették be, hogy betegség miatt elmarad Földes László Hobo egy vidéki József Attila-estje. A rajongók aggódnak érte.

A Bors kiszúrta, hogy a Kossuth-díjas bluesénekes azóta is sorra fújja le az előre meghirdetett előadásait. Pénteken és szombaton például a Nemzeti Színház színpadán, százak előtt lépett volna fel, mégis az utolsó pillanatban bejelentették: törlésre került a program.

Hirdetés
[ ]

Korát meghazudtoló három órás, teltházas életmű koncertet adott 2019. március 30-án Földes László, Hobo a Hobo Blues Band frontembere a fővárosi Papp László Arénában.

Megkerestük a színházat, ahol érdeklődésünkre megerősítették, valóban betegség miatt marad el Földes László Hobo estje, de többet nem kívánnak nyilatkozni a témában.

A rejtélyes betegség miatt sorozatosan elmaradó műsorok kapcsán több tucat rajongó kezdett aggódni Földes Lászlóért.

„Mielőbbi jobbulást kívánok Hobónak, sajnos a mai ikladi Ady-előadása is elmaradt…” – írta valaki, majd jött a következő üzenet: – „Mielőbbi jobbulást és jó egészséget kívánok.”

De vajon mi történhetett? Mindenhol csupán betegségre hivatkoznak, azonban további részleteket nem árultak el róla. Lapunk elérte Hobo koncertszervezőjét, Szabó Attilát, aki röviden nyilatkozott a zenészlegenda állapotáról.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés