Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hófehér kis koporsóban helyezték végső nyugalomra a kis Döme babát.
Mindenegyben Blog - 2022. január 30. (vasárnap), 19:45

Hófehér kis koporsóban helyezték végső nyugalomra a kis Döme babát. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 30

Éppen egy évvel ezelőtt találták meg egy csecsemő holttestét Tótkomlós egyik utcájában, egy bokor alatt. A helyieket megrázta az értelmetlen babahalál. A bűncselekmény körülményeinek a felderítésén a nyomozók folyamatosan dolgoznak. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a korábban kitűzött 500 ezer forintos nyomravezetői díjat 2 millió forintra emelte. Olvasóink közül biztosan sokan emlékeznek még egy lánykaruhára, egy cicás plédre... az ismeretlen gyermeknek ennyi jutott az anyai gondoskodásból,írja a beol.hu

Sokakat megérintett az elhagyatott gyermek holttestének megtalálása, a további fejlemények vagy éppen annak hiánya azóta is beszédtéma. Közeleg az eset egyéves, szomorú évfordulója. Ellátogattunk a kisfiú hófehér síremlékéhez a tótkomlósi temetőbe, ahol szél repítette a sárguló, őszi faleveleket messzire a sírkertben. Vajon közel vagy távol van az ismeretlen kisgyermek szülőanyja? – kavarogtak a gondolataink, miközben a kisfiú sírját kerestük.

Hirdetés
[ ]

Vajon eljutott-e hozzá a hír, hogy a komlósiak adták meg a végtisztességet 2019. december 13-án? Ők helyezték örök nyugalomra macikkal teli, hófehér kis koporsóban, szépen felöltöztetve kis testét, és elkísérték végső nyughelyére könnyeikkel küszködve…

Ez a kicsi ártatlan csecsemő nem érezhette születése után az anyai szívdobbanást az ölelő karok között; azt a meleg leheletet, amivel csak egy édesanya képes szundikáló kicsi babájának a homlokát megérinteni; azt a finom ringatást, amivel álmot csalnak anyukák milliói nap mint nap imádott gyermekük szemére…

Hirdetés

Az ismeretlen kicsi emberkének jutott egy pléd, egy szatyor a világrajövetele után, majd egy elhagyatott bokor alja. Borzalom! Ma is ezt mondják a komlósiak, akik nevet adtak a kisfiúnak, így már Komlósi Dömeként alussza örök álmát. Egy önzetlen sírköves vállalkozó jóvoltából gyönyörű síremlék emlékezteti az arra járókat a kisfiú rövid, de hányattatott kis életére.

– Milyen sok angyalka van Döme sírján – ez volt az első észrevétele Czirléné Kovács Tímeának. Kísérőnk, a temető üzemeltetője elmondta, gyakran kérnek tőle információt, merre keressék a kisfiú sírját. Vagy mécsest, vagy virágot visznek, vagy csak csendes főhajtással emlékeznek meg a halott babáról.

– Engem egy éve is megrendített az elhagyatott gyermek holttestének a megtalálása, ahogy nagyon sok más, tótkomlósit is – mondta a sírnál Makán Mariann. – Szegény kisfiú! Annyiszor emlegettük, miközben a rendőrség feltérképezte, itt a városban kik szültek akkoriban. Szerintünk nem lehet helyi. Kiderült volna, hiszen ez kisváros, mindenki tud a másikról mindent – tette hozzá Döme sírjánál.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés