Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Holnap lesz a méltó búcsú ! ÉG ÖNNEL MŰVÉSZNŐ!Bangó Margit Kossuth-díjas előadóművésztől kell búcsúznunk…
Mindenegyben Blog - 2022. február 11. (péntek), 19:35

Holnap lesz a méltó búcsú ! ÉG ÖNNEL MŰVÉSZNŐ!Bangó Margit Kossuth-díjas előadóművésztől kell búcsúznunk… (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 feb 11

Bangó Margit utolsó nagy koncertjére készül. 72 éves lesz és úgy érzi, hogy több ilyen nagyszabású estet már nem szeretne adni. A művésznő nagyon büszke az elmúlt 55 évre, amely során végig a rajongói szeretete és tisztelete adta neki az erőt és az okot, hogy tovább zenéljen.

Méltó búcsú

Bangó Margit úgy érzi, hogy ez a koncertje egy tökéletes összegzése lesz az eddigi karrierjének.

Bangó Margit világhírű cigány- és magyarnóta-énekes születésnapja alkalmából, egy utolsó nagykoncertre készül 2022. február 12-én, a Papp László Budapest Sportarénában. A jeles alkalom méltó ünnepe lesz eddigi életének és életművének, vendégekkel, meglepetésekkel és fergeteges örömzenével.

Hirdetés
[ ]

Bangó Margit a őszintén vallott a Metropolnak a terveiről, arról, hogy szerinte miért szeretik őt ennyien. Elárulta, hogy bár nagy koncert már nem lesz több, de ez akkor sem a búcsúzás.

„Nálam ez tényleg az utolsó nagy koncert lesz. 72 éves leszek áprilisban és valami nagyon széppel szeretnék a Sport Arénától és a nagy közönségtől elbúcsúzni. Nem egy teljes búcsú lesz, csak nagykoncertet többet már nem szeretnék adni” – árulta el az énekesnő lapunknak, majd gyorsan hozzáfűzte, hogy azért nem kell izgulni, hiszen nem fog ő eltűnni a zenei életből.

„Természetesen kisebb fellépések fogok vállalni, hiszen színpad nélkül nem tudnék létezni. Ez az életem és a közönség mérhetetlen tisztelete és szeretete az ad erőt és gyógyulást mindenre.”

Hirdetés

Bangó Margit nem fog teljesen eltűnni, koncertezik továbbra is Fotó: Metropol/Markovics Gábor

Tervezi, hogy bejárja Európát

„Az országban és Európában is tervezek majd kisebb fellépéseket. Erdélybe is szeretnék majd menni, de ott egyébként is sokat jártunk már” – mesélte Bangó Margit, majd egy kedves emlékét is megosztotta a Metropol olvasóival.

„Most nem régiben is voltam és egy fantasztikus élményben volt részem. Az egyik legtehetségesebb és legkedveltebb előadóval koncerteztem Romániában. Mi még jobban szárnyaltunk mint maga a közönség. A román zenekar, a magyar cigányzenekar így együtt csodálatos volt.”

Nincs megállás

Az énekesnőmegállás nélkül dolgozik, hogy új dalokkal és videóklippekkel lepje meg a közönséget.

„Egyébként a Swing ala django-val elég sokat dolgozunk. 4 számot készítettünk el és pont a napokban fejeztük be a második dalhoz tartozó videóklipet is és persze lesznek a nyári koncertek, szóval van bőven program.”

„Mindig megadom a tiszteletet”

„Én soha nem felejtettem el, hogy honnan jöttem és hova jutottam. Egy egyszerű életszemléletet követek, akár lehet egy hajléktalan, akár lehet a világ legnagyobb embere, de én megadom neki a tiszteletet. Fontos embernek maradni és az, hogy meglegyen az alázat. Hiába bármilyen tehetséges az ember, ha nincsen benne emberi alázat, akkor az nem ér semmit” – mondta a művésznő, aki úgy érzi, hogy neki a kisugárzása az, ami miatt sokan szeretik.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés