Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Holnap mínusz 10 fok, és havazás várható!
Mindenegyben Blog - 2021. november 23. (kedd), 18:21

Holnap mínusz 10 fok, és havazás várható!

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 23

Pénteken egy mediterrán ciklon hoz csapadékot!

Holnap reggel akár -10 fok sem kizárt, csütörtök késő estétől pedig egy mediterrán ciklonnak köszönhetően fordul csapadékosabbra időjárásunk. Eleinte nyugaton, délnyugaton eshet az eső, majd a hideglevegő beáramlásával ezeken a területeken ( Zalaegerszeg- Tatabánya- Mátra vonalától nyugatra, északnyugatra) folyamatosan válthat át havas esőbe, havazásba az eső.

Nagyobb hóra csak a magasabban fekvő területeken kell számítani, ám intenzívebb intenzitás esetén átmenetileg az előbb említett területeken nem kizárt átmeneti pár centi vizes hó. Az ország más területén jelen állás szerint eső, maximum a középső országrészben havas eső eshet. A hőmérséklet nyugaton, északnyugaton fagypont környékén, másutt fagypont felett alakul.

Azonban Északnyugaton pár centi vizes hó eshet, magasabb helyeken akár 10-15cm sem kizárt! 

A következő 10-14 napban gyakori lesznek a mediterrán ciklonok, így sok csapadékra kell számítani, eső, havas eső, hó egyaránt eshet az országban! Érdemes az előrejelzéseket követni!

Ez vár ránk a következő hónapokban.

Egy híres könyvből egy román numerológus megfejtette a várható időjárást.

A HIRTELEN FAGY MÉG NOVEMBERBEN MEGÉRKEZIK

A numerológus szerint a nagy fagy november 24-én érkezik, és eltart december 30-ig. A december faggyal indít, 2-án és 3-án enyhülni fog az idő, 5-én jó időre számíthatunk, de hideg lesz, 6-án, 7-én és 8-án érkezik a hó. 9-én felhős lesz az idő, 10-én és 11-én nagyon hideg lesz, 12-én erős szélviharra kell számítani, 13-án, 14-én és 15-én lesz részünk szélben, fagyban és egy kis melegben is.

VIHAR ÉS FAGY, MÉG KARÁCSONYKOR IS

Ezután készüljünk a legrosszabbra! Viharos, nehéz időjárásban lesz részünk. Karácsonykor és Szilveszterkor sem számíthatunk másra. December 17-én sok hó esik.

December 18-án viharra és sok hóra kell felkészülnünk, ezt három napos faggyal fűszerezik meg az égiek, de a legnagyobb fagyra 20-a és 25-e között kell számítani. December 27, 28 és 29 sok hóval érkezik, 30-án és Szilveszter napján jobb időre számíthatunk.

JANUÁRBAN JELENTŐS HÓESÉS

Hirdetés

Január 1-én és 2-án tiszta lesz az ég, 3-tól 5-ig fagyra, havas esőre kell számítani. Január 6-a kemény faggyal érkezik, ami az egész hónapban kitart.

Január 18-án és 19-én masszív hóesésre kell számítani, 20-a, 21-e, 22-e és 23-a intenzív hideggel érkezik, szélben is részünk lesz, 24-én ismét hó és szél köszönt ránk, 26-tól 31-ig kemény fagyban lesz részünk.

Hirdetés

FEBRUÁRBAN TOVÁBBI KEMÉNY HAVAZÁSOKRA

Február 1-e és 5-e között fagyra, de tiszta időre számíthatunk, 6-ától 8-ig hóra és szélre kell számítani, 9- és 12-e között megenyhül az idő, 13-án és 14-én felmelegszik az időjárás, majd február 15-én és 16-án visszatér a hó, a fagy pedig egész 29-ig kitart.

MÁRCIUSBAN IS HAVAZNI FOG

Az idei tél belecsúszik a tavaszba. Március 6-án és 7-én visszatér a fagy és a szél, 11-én, 16-án és 17-én erős szélre kell számítani. Március 18-án és 19-én szélviharra és hóra számíthatunk, március 21-e után végre megérkezik az igazi tavasz.

Nézzük a heti előrejelzést:

Naposabb folytatás, fagyos reggelekkel

Kedden az ország nagy részén már túlnyomóan napos idő várható, a csapadék délelőtt délnyugatról is elvonul. Legtovább a Duna-Tisza közén maradhat felhős az ég. Többfelé élénk, helyenként erős lesz az északi-északnyugati szél. Hajnalban -3, +5, napközben 5-10 fokra van kilátás.

Szerdán fagyos lesz a reggel, a legtöbb helyen -6 és 0 fok közé csökken a hőmérséklet, de különösen a nyugati, délnyugati fagyzugos völgyekben -9, -7 fok sem kizárt. Napközben a pára- és ködfoltok feloszlását követően túlnyomóan napos időre készülhetünk gyenge légmozgással. Délutánra 4 és 8 fok közé melegszik a levegő.Csütörtök délután már megnövekedhet a fátyolfelhőzet, de csapadék nem valószínű. Középen és a Dunántúl északi felén feltámadhat a délkeleti szél. Napközben 5-11 fokra van kilátás, délen, délkeleten mérhetjük a magasabb értékeket.

Péntekre egy mediterrán ciklon hoz borongós, sokfelé esős időt. A szél főként a középső tájakon lehet élénk. A csúcshőmérséklet csupán 3 és 9 fok között alakul. Hétvégén is változékony idő várható, többszöri csapadékkal, 4-13 fokos maximumokkal.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés