Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
HOLNAP százezrek kapnak nem várt pénzt a bankszámlájukra!!! Lesz, aki 190 ezret kap és nem is számít rá!!!
Mindenegyben Blog - 2019. november 11. (hétfő), 10:51

HOLNAP százezrek kapnak nem várt pénzt a bankszámlájukra!!! Lesz, aki 190 ezret kap és nem is számít rá!!!

Hirdetés
Hirdetés
2019 nov 11

Fontos nap lesz a kedd a nyugdíjasok számára. Lesz, aki a szokottnál 190 ezer forinttal több járandóságot fog kapni, másoknak viszont 10 ezer forinttal kell beérniük.

Hirdetés
[ ]

A Magyar Államkincstár honlapja szerint november 12-e, vagyis kedd lesz a napja a novemberi nyugdíjak banki utalásának. Az azonban senkit se érjen meglepetésként, ha az idén megszokottnál nagyobb összeg jelenik meg a bankszámlán, vagy több pénzt akar átadni a postás, nem a nyugdíjfolyósító intézet hibázott – írja az mfor.hu.

Az átlagos 135 ezer forintos nyugdíj esetén 33 340 forintot fog jelenteni a kiegészítés és a prémium, amiből 11 340 forint a nyugdíjkiegészítés, a fennmaradó 22 ezer forint pedig a nyugdíjprémium.

100 ezer forintos nyugdíjnál számításaink szerint 30 400 forint, egy 200 ezresnél 38 800, egy félmilliósnál pedig már 64 ezer forintnyi pluszjuttatással lehet kalkulálni.

2 millió forintra számolva nyugdíjkorrekcióként 168 ezer forintot kap az érintett 9 személy, mellé 22 ezer forintnyi prémium is érkezik hozzájuk, vagyis összesen minimum 190 ezer forint többletjuttatásra számíthatnak.-írja az mfor.hu

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés