Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Holtan találták meg a 13 éves Pistit, aki 4 nappal ezelőtt veszett el. Búvárok is sírtak, amikor itt rátaláltak!
Mindenegyben Blog - 2021. május 15. (szombat), 14:51

Holtan találták meg a 13 éves Pistit, aki 4 nappal ezelőtt veszett el. Búvárok is sírtak, amikor itt rátaláltak!

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 15

Holtan találták meg a 13 éves Pistit, aki 4 nappal ezelőtt veszett el. Búvárok is sírtak, amikor itt rátaláltak!

Holtan találták meg a 13 éves Pistit, aki 4 nappal ezelőtt veszett el. Abúvárok is sírtak, amikor itt rátaláltak

Meghalt az a 13 éves fiú, akit családja napok óta keresett a Facebookon. J. István holttestét a Lónyai Főcsatornában találták meg péntek délelőtt.

Megtalálták a holttestet

[ ]

Egy kanálisban találták meg annak a 13 éves fiúnak a holttestét, aki május 11-én délután fél öt körül tűnt el gávavencsellői otthonából. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vizsgálják a haláleset körülményeit

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megerősítette: a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a  Nyíregyházi Rendőrkapitányság.

Nagy erőkkel keresték

A gávavencsellői 13 éves zaklatott lelki állapotban lehet és életveszélybe kerülhet. Kutatását családtagjai és a rendőrség nagy erőkkel kezdte meg, speciális kutató mentők bevonásával és már az egész falu az eltűnt fiút kereste, eredménytelenül.

Speciális búvárok is keresték

„Tegnap a késő délutáni órákban kaptunk riasztást a rendőrségtől Gávavencsellő településére, ahol egy 13 éves eltűnt személy kutatásában segítettünk. A helyszínen a Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat búváraival, rendőrséggel, ibrányi tűzoltósággal, és a hozzátartozókkal közös erővel dolgoztunk. Az eltűnt személy eddig nem került elő” – írta 2 nappal ezelőtt Facebook oldalán a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület.

A csatornába fulladt

J. István családja kétségbeesve kereste a Facebookon. Több százan megosztották nővére bejegyzését. Majd pénteken jött a szomorú hír: a 13 éves kisfiú holttestét délelőtt megtalálták a Lónyai Főcsatornában, belefulladt. 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés