Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hoppá!FRISS! Müller Cecília megszólalt A BEVÁSÁRLÁSI IDŐSÁVRÓL ÉS A KIJÁRÁSI TILALOMRÓL IS BESZÉLT! SAJNOS A KÖVETKEZŐKET JELENTETTE BE:
Mindenegyben Blog - 2020. október 04. (vasárnap), 18:51

Hoppá!FRISS! Müller Cecília megszólalt A BEVÁSÁRLÁSI IDŐSÁVRÓL ÉS A KIJÁRÁSI TILALOMRÓL IS BESZÉLT! SAJNOS A KÖVETKEZŐKET JELENTETTE BE: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 okt 04

A koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében bevezetett szabályok azért szükségesek, hogy ne kelljen további korlátozásokat bevezetni – mondta szombaton a közmédiának az országos tisztifőorvos, aki az operatív törzs ülése után arra is felhívta a figyelmet, hogy a közösségi terjedés jellemzi a járványt.

Hirdetés
[ ]

Látható, hogy már a közösségi terjedés a jellemző – fogalmazott Müller Cecília, alapvető szabálynak nevezve, hogy az emberek bárhová csak egészségesen menjenek.Arra kérte az időseket, hogy magukra is vigyázzanak. Kerüljék a zsúfolt helyeket; ha korán vásárolnak be, már sokat tettek a saját érdekükben – jegyezte meg.A szabályok azért szükségesek, hogy ne kelljen további korlátozásokat bevezetni. “Nagyon szeretnénk elkerülni” a szigorításokat – jelentette ki az országos tisztifőorvos.Hozzátette: mindenki élni akarja a megszokott életét. Ugyanakkor megjegyezte, hogy természetesen létezik egy eljárásrend, vannak tervek különböző esetekre.Javasolt sokat tartózkodni a szabadban a pandémia idején, a sportolás jót tesz – hangsúlyozta Müller Cecília. Ugyanakkor azt mondta, hogy a romló időjárás miatt az emberek fokozottan “beszorulnak” a szűk terekbe, ezért komolyan kell venni a maszk használatát.Hétvégén többen el tudnak menni moziba, szórakozóhelyre, üzletbe. Ahol nem tartható a másfél méteres távolság, fontos a maszkhasználat, amelyet sok helyen jogszabály is előír.Senki nem tudhatja, hogy hordozza-e a vírust tünetmentesen, ezért lényeges az óvintézkedések betartása. Fontos vigyázni azokra, akiknél magas a kockázata annak, hogy súlyosan, akár halált okozva zajlana le a fertőzés – jelezte az országos tisztifőorvos.Müller Cecília közölte, hogy a járvány második hulláma zajlik Magyarországon, amely a pandémia felszálló ágában van. Egyre nő a kórházban ápolt emberek száma: már 589-en szorulnak kezelésre – fűzte hozzá.————-

Hirdetés

Annak érdekében, hogy ne kelljen olyan szigorításokat bevezetni, amelyek korlátozzák a lakosságot a mindennapi életben, nagyon fontos, hogy MINDENKI VEGYE KOMOLYAN A SZABÁLYOKAT. Müller Cecília ismertette, hogy az elmúlt 24 órában 858 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 30 575 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 10 idős krónikus beteg, így az elhunytak száma 822 főre emelkedett, 7470-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 22 081 fő. Az aktív fertőzöttek 36 %-a, az elhunytak 51 %-a, a gyógyultak 34%-a budapesti. 685 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 42-en vannak lélegeztetőgépen. 

Müller Cecília hozzátette: EZ NEM AZT JELENTI, HOGY ENNYI BETEG VAN AZ ORSZÁGBAN – MINT A POZITÍV, AKTÍV ESETEK SZÁMA, AMELY MOST TÖBB MINT 13 EZER FŐ –, HISZEN SOKAN LEHETNEK TÜNETMENTESEK VAGY PRODUKÁLHATNAK ENYHE TÜNETEKET. Hangsúlyozta, látható az is, hogy körülbelül egy hete az ezret közelíti a naponta felfedett új pozitív esetek száma.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés