Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hoppá! MEGDÖBBENTŐ A LISTA! EZEKKEL az ismert férfiakkal volt együtt KISS RAMÓNA :
Mindenegyben Blog - 2021. július 16. (péntek), 20:37

Hoppá! MEGDÖBBENTŐ A LISTA! EZEKKEL az ismert férfiakkal volt együtt KISS RAMÓNA : (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 16

Baronits Gábor - 2010

Egy fotósorozat készült, amelyen Ramóna Baronits Gáborral táncolt félreérthetetlen közelségben. A két színész azonban mindent tagadott, majd Ramóna magánéletét illetően hosszú szünet következett.

Tóth Richárd - 2012

2012 februárjában titokban összejött a pókermilliomos Tóth Richárddal, szerelmüket azonban a következő évben vállalták fel. Richárd luxusutazásokkal és szép ajándékokkal kényeztette Ramónát, a kapcsolat viszont alig két év után véget ért.

Hirdetés
[ ]

Titokzatos üzletember – 2014

2014-ben a színésznőnek futó románca volt egy gazdag üzletemberrel, ám a szerelem nem tartott sokáig. A rossz nyelvek szerint Ramónát zavarta a férfi visszahúzódó stílusa, amit képtelen volt összeegyeztetni az ő eleven jellemével.

Istenes Bence – 2014

Istenes Bencével is hírbe hozták nem sokkal a szakítása után. A fiatal műsorvezető ugyanis éppen nem alkotott egy párt Csobot Adéllal. A közös fotók kétértelmű jelentéssel bírtak, akárcsak a hozzájuk fűzött mondatok. „Minden perc, mit veled töltök, arra ösztönöz, hogy töltsek veled még egy percet” – írta Bence az egyik képhez. Sosem derült ki, hogy volt-e valami közöttük.

Ákos – 2016

Ramóna viharos magánéletében újabb fordulat következett, miután tavaly a Balaton Soundon összejött jó barátnője, Ada volt párjával, Ákossal. Az akkori hírek szerint Ada áldását adta a románcra, ám néhány nappal később a páros szakított egymással.

Lékai Máté - 2017

Idén januárban jött Lékai Máté, akivel mindössze egy hónapig tudták titkolni a kapcsolatukat. Bár a kézilabdás Veszprémben játszik, ezért távkapcsolatban élnek, mindez láthatóan nem okoz gondot számukra. Hogy az eljegyzést mikor követi esküvő és közös gyermek, még a jövő zenéje, de Rami már többször említette, hogy nagy családot szeretne. Ez alkalommal talán Ramónának sikerült megállapodnia a szeretett férfi mellett.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés