Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hoppácska…DRASZTIKUS TÖRVÉNYT vezetnek be !!! Aki nem oltat az csak ezeket a helyeket látogathatja majd :
Mindenegyben Blog - 2021. április 24. (szombat), 15:49

Hoppácska…DRASZTIKUS TÖRVÉNYT vezetnek be !!! Aki nem oltat az csak ezeket a helyeket látogathatja majd : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 24

Hoppácska…DRASZTIKUS TÖRVÉNYT vezetnek be !!! Aki nem oltat az csak ezeket a helyeket látogathatja majd :

Hoppácska…Durva szigor!!! Aki nem oltat az csak ezeket a helyeket látogathatja majd :

Hirdetés
[ ]

Brutális szigor: aki nem oltat, csak boltba és gyógyszertárba mehet!-írta meg a  https://ripost.hu.Brutális szigorítást tervez az Egészségügyi Minisztérium Izraelben: mivel az utóbbi időben elkezdett csökkenni az oltási hajlandóság, így azt tervezik, hogy aki nem hajlandó beoltatni magát, az csak élelmiszerboltba és gyógyszertára mehet. Egészségügyi Minisztérium azt tervezi, hogy aki nem hajlandó felvenni a koronavírus elleni oltást, az nem mehet majd kulturális és sportlétesítményekbe (edzőtermekbe, stadionokba), szállodákba, bárokba, éttermekbe – írja a Times of Israel.

Eközben Magyarországon!

Általános tudnivalók a járványügyi helyzetről, az oltásról, a vakcinákról és az intézkedésekről

Hirdetés

Frissítve: 2021. április 24.

2020 elején egy rég nem látott világjárvány indult el Ázsiából, amely csakhamar Európát, így Magyarországot is elérte. Jelenleg a járvány harmadik hullámának tetőzése érzékelhető, továbbra is érvényben vannak a védelmi intézkedések, zajlik az oltási program és azzal párhuzamosan elindult a lépcsőzetes újraindítás. A járvány elleni védekezés kezdettől több fronton zajlik, az egészségügyi védekezés mellett fontos a magyar gazdaság és munkahelyek védelme is.

Hazánkban 2020 márciusában indult a járvány első hulláma. A védekezés sikeres volt, ami annak köszönhető, hogy a különleges jogrend adta lehetőséggel élve a kormány és az Operatív Törzs időben és jó döntéseket hozott, a védelmi intézkedések következetesek, a magyar emberek pedig együttműködőek voltak, betartották a szabályokat és az ajánlásokat.  A járvány első hullámának lecsengésével, 2020. június 18-án megszűnt a veszélyhelyzet, de életbe lépett a járványügyi készültség. Az első hullám tapasztalatai alapján a kormány felkészítette az egészségügyet és a nemzeti konzultáció keretében kikérte az emberek véleményét a koronavírus elleni védekezési eszközökről. A nemzeti konzultációban az emberek egyértelműen jelezték, hogy amíg lehet, meg kell tartani az ország működőképességét, emellett kijelölték azt is, milyen eszközöket támogatnak. A magyar emberek a legnagyobb arányban a maszkviselést támogatták, ezt követte az országhatárok lezárása és a rendezvények korlátozása, majd a távolságtartás, a védekezéshez szükséges eszközök kivitelének korlátozása, az időseknek fenntartott vásárlási sáv, az ingyenes parkolás és a kijárási korlátozás.

2020 őszén a járvány második hulláma elérte Európát és Magyarországot is. A kormány november 4-től visszaállította a rendkívüli jogrendet, újra kihirdette a veszélyhelyzetet, amit az Országgyűlés meghosszabbított. Ez azért fontos, mert a rendkívüli jogrend – ahogy az első hullám idején, úgy most is - gyors cselekvést tesz lehetővé a kormány számára. A veszélyhelyzettel kihirdetett védelmi intézkedéseket a kormány 2021. február 1-ig, majd március 15-ig meghosszabbította.

A koronavírus-járvány harmadik hulláma 2021 február közepén érte el Magyarországot. A harmadik hullám minden eddiginél több fertőzöttet, kórházi beteget és elhunytat okozott. Ezt a brit vírusmutáns terjedése okozza, amely agresszívabb és több embert képes fertőzni. Az Országgyűlés február 22-én megszavazta a veszélyhelyzet 90 nappal történő meghosszabbítását, amely megteremtette a jogi lehetőséget a kormány számára a további hatékony egészségügyi és gazdasági védekezéshez. Április közepétől a harmadik hullám tetőzése érzékelhető, a járványügyi adatok folyamatosan javulnak, köszönhetően a védelmi intézkedések fenntartásának és a hatékony oltási programnak.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés