Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ide temetik Zalatnay Saroltát!
Mindenegyben Blog - 2022. április 21. (csütörtök), 08:51

Ide temetik Zalatnay Saroltát!

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 21

Az elmúlt két év a járvány jegyében telt, amely helyzet sok ikon elvesztéséhez vezetett. A gyászban Zalatnay Sarolta önkéntelenül is elgondolkozott saját halandóságáról.

Zalatnay Cini is sokáig úgy gondolta, örökké él majd. A koronavírus-járvány óta elvesztett barátai hiánya azonban gyökeresen megváltoztatta a véleményét – írja a Bors.

Cini ugyan „megúszta” a koronavírus két évét, még csak beteg sem volt egyszer sem, de arra rádöbbentette, hogy nem marad örökké fiatal. „Az idő múlását sajnos nem tudom megállítani” – mondta. Elmondása szerint a pandémia nagyon rosszul érintette a korosztályát.

Hirdetés
[ ]

A 74 éves Zalatnay Sarolta úgy érzi, nem halogathatja tovább a halál kérdésével való foglalkozást, vagyis fel kell tennie magának: „mi vár az út végén?”

„Nem félek a haláltól... de 74 éves vagyok. Lassan sajnos, ideje elkezdenem azon gondolkodni, mégis mi vár rám az út végén. Boldog vagyok az életem miatt, nincs mit megbánnom. Néha azon kapom magam, hogy ülök az ágyon, és azt gondolom, hogy az édesanyámmal beszélgetek és annyit mondok neki, hogy 'mami, nemsokára találkozunk'” – mondta az énekesnő.

Cininek arról is van elképzelése, hogy miként helyezzék majd őt végső nyugalomra. Ugyan a hamvasztás gondolatától sincsen elragadtatva, a koporsóba való helyezést teljesen kizárja az énekesnő. Elmondása szerint klausztrofóbiás, a koporsó pedig, „valljuk be, egy zárt fadoboz”.

„Ha mindenképpen menni kell, inkább úgy tenném, mint drága Kóbor János, akit ugye, a Balatonba szórtak. Annyira szabad, annyira megnyugtató... Semmi bezártság, csak eggyé válik a természettel” – mondta el az énekesnő.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés