Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Idén volt a legdurvább a Balaton Sound, a lányokon alig volt ruha, úgy vonaglottak beájulva - videó
Mindenegyben Blog - 2022. július 08. (péntek), 08:32

Idén volt a legdurvább a Balaton Sound, a lányokon alig volt ruha, úgy vonaglottak beájulva - videó (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 08

Idén jól láthatóan tele volt a Balaton Sound olyan lányokkal, akik azzal akartak kitűnni a tömegből, hogy nagyon kevés ruhát vettek fel, ami szerintük divatos volt, és csinos.. A mai lányok erkölcsi szintje ott mozog valahol a béka segge alatt, és azért mert a többi is így öltözik, azt gondolják, hogy nekik is így kell. De ez pont olyan, mint amikor a birkák vonulnak valamerre. Ha egy birka elmegy balra, és még 2-3 birka is vele tart, akkor a többi birka is arra fog elindulni.

Lányok, miért kell mutogatni magatokat? Nincs már más értéketek? Szomorú, ha csak a testetekkel tudtok érvényesülni. Egy intelligens férfi nem erre hajt, sokkal inkább az érdekli ami bent van a kis fejetekbe..

Hirdetés
[ ]

Más téma:

Elképesztő, de a tomboló tömeg erejét földrengésként regisztrálták.

A tihanyi szeizmológiai mérőállomás regisztrálta a fesztiválon őrjöngő tömeg tombolását, ami gyakorlatilag egy mini földrengést okozott a csütörtöki és a péntek esti koncert alatt. A Geo Risk Földrengés Mérnöki iroda tette közzé a műszerek által rögzített lökéshullámok képét, ami ahhoz hasonló, mint amit Mexikóban észleltek, amikor őrjöngésben tört ki a tömeg, mert gólt rúgtak Németországnak.

ANNYI KOKAIN, KETAMIN ÉS MDMA KERÜL A BALATONBA A SOUND UTÁN, HOGY AZ MÁR ÁRTALMAS A VÍZI ÉLŐVILÁGRA

Hirdetés

Az, hogy a nagy nyári zenei fesztiválok idején megnő az adott területre eső kábítószer-használat mértéke, talán nem okoz különösebb meglepetést. Az ebből fakadó rendőrségi ügyeken vagy a látogatók élménybeszámolóin túl azonban kevés szó esik az illegális drogok környezeti hatásáról.

Az első komolyabb tanulmány a témában 2021 őszén jelent meg, amikor kiderült, hogy az angliai Glastonbury fesztivál alatt az élővilágra veszélyes mértékben került kokain és MDMA a helyszínen áthaladó Whitelake folyó vizébe. Legalábbis ez volt az egyik első kutatás a témában, amiről széles körben beszámoltak az újságok, pedig már a brit kutatók is hivatkoztak arra a korábbi tanulmányra, amelyet a Balatoni Limnológiai Kutatóintézet és a Pécsi Tudományegyetem kutatói jegyeznek, és amely a Balaton fesztiválkárosodását vizsgálta.

A Balaton Soundon a kokain, a ketamin és az ecstasy volt a sláger

Az összesen nyolc magyar szerző, Maász Gábor, Molnár Éva, Mayer Mátyás, Kuzma Mónika, Takács Péter, Zrinyi Zita, Pirger Zsolt és Kiss Tibor részvételével készült tudományos munka 2021 januárjában jelent meg az Environmental Toxicology and Chemistry című szaklapban, angol nyelven. Talán nem véletlen, hogy Magyarországon szinte senki nem kapta fel rá a fejét, és megjelenése óta gyakorlatilag visszhang nélkül maradt: a címében („Illicit Drugs as a Potential Risk to the Aquatic Environment of a Large Freshwater Lake after a Major Music Festival, azaz „Illegális kábítószerek mint egy nagy édesvízi tó vízi ökoszisztémájára jelentett potenciális kockázat egy nagy zenei fesztivál után”) nem szerepel sem Magyarország, sem a Balaton, sem az, hogy melyik fesztiválról van szó. Később a szövegben ugyan nevesül a Balaton, sőt a mintavételi helyeket térképen is ábrázolták a kutatók, azt viszont csak a helyszínből, az időpontokból és a látogatószámokból lehet kitalálni, hogy az emlegetett fesztivál nem más, mint a Balaton Sound. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés