Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Igazi hős ez az apró csoda! Életben maradt a 245 grammal született kislány
Mindenegyben Blog - 2023. április 17. (hétfő), 16:06

Igazi hős ez az apró csoda! Életben maradt a 245 grammal született kislány

Hirdetés
Hirdetés
2023 ápr 17
Hirdetés
[ ]

A világ legkisebb súlyú újszülöttje most öt hónaposan, egészségesen hagyhatta el a kórházat.Az Iowai Egyetemen vezetett nemzetközi nyilvántartás szerint a 245 grammal született baba a legkisebb, életben maradt újszülött a világon, de az nem zárható ki, hogy voltak nála kisebbek is, akikről a nyilvántartást nem értesítették.A kislányt decemberben segítették világra az anya terhességének 24. hetében császármetszéssel a San Diegó-i Sharp Mary Birch Kórházban – számol be az MTI.Egy órát adtak nekiAz anyát azután vitték kórházba, hogy rosszul lett: terhességi toxémiát állapítottak meg nála, ami veszélyeztette a baba és az anya életét is, ezért sürgősségi császármetszés mellett döntöttek. Az orvosok a szülés után azt mondták az édesapának, hogy talán egy órája lesz a lányával, amíg életben marad.Az egy órából kettő lett, majd egy nap, aztán egy hét– mesélte most az anya. A család engedélyt adott történetük közlésére, de nem akarták, hogy a nevüket nyilvánosságra hozzák. Azt kérték, nevezzék a kislányt Saybie-nek, ahogy a csecsemőápolók hívták.

Már 2500 grammosA kislányt születése után a kórház koraszülött intenzív részlegén gondozták. Miután szépen fejődött és gyarapodott, májusban elérte a 2500 grammos súlyt, így édesanyjával együtt hazaengedték. A kórház szerint Saybie esetében nem történt semmiféle súlyos komplikáció, ami az ilyen rendkívül kis súllyal született koraszülötteknél előfordul, sem agyvérzése, sem tüdő- vagy szívproblémája nem volt.Saybie előtt egy 2015-ben Németországban született csecsemő volt a világ legkisebb súllyal, 252 grammal született babája.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés