Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Így élnek most: éjjel-nappal dolgozik az apa a félárván maradt hajdúszoboszlói hármas ikrekért
Mindenegyben Blog - 2018. december 07. (péntek), 23:49

Így élnek most: éjjel-nappal dolgozik az apa a félárván maradt hajdúszoboszlói hármas ikrekért (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 dec 07

Már majdnem egyévesek az ország hármas ikrei: Lénán, Mirán és Milánon rengeteg ember segített, amikor az anyukájukat elveszítették a születésük után.

Apukájuk, Fábián Tamás (30), valamint a nagyszülők, rokonok persze, a gondjukat viselik a kicsiknek.

– Ahogyan azt látjátok a képeken, minden a legnagyobb rendben van – üzente Tamás a Tündérkör Alapítványon keresztül.

Hirdetés
[ ]

A családfő újra dolgozni kezdett: reggeltől estig és estétől reggelig hajt a kamionjával, hogy a babáknak mindene meglegyen.

– Sokszor nagyon elfáradok, de boldogan teszem a dolgom, hiszen három isteni okom is van a mosollyal teli fáradtságra. A kicsik imádni valóak, növekszik a fogacskájuk, gügyögnek, nevetnek, szemmel láthatóan élvezik az életet! Ezért is megyek annyit, hogy élvezzék, hogy mindenük meglegyen, de persze, azt sem felejtem el, hogy az egész ország segített nekik! – mondta lapunknak az apuka.

A hármas fogat tagjai nem sokkal a születésük után, amikor az édesapjuk hazavihette őket a kórházbólAz adományokból összegyűlt összeget továbbra is lekötve tartja, hiszen a telekvásárlás még várat magára. Ennek oka, hogy az általa kiszemelt porta tulajdonjoga még mindig tisztázatlan.

– A kiszemelt telek három oldalán is rokonok, szeretteink élnek, így mindenfelől segítő kéz lenne. Ezért ragaszkodunk ennyire ehhez a házhoz, hiszen akik segítenek nap mint nap a kicsiknek, záros időn belül ott lennének, ha szükség van rájuk – folytatta az apuka, aki reméli, hogy hamarosan tisztázzák a részleteket, s elkezdődhet az építkezés.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés