Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Így néz ki ma Diana hercegnő sírhelye. Szívfacsaróan fest:
Mindenegyben Blog - 2022. január 25. (kedd), 08:44

Így néz ki ma Diana hercegnő sírhelye. Szívfacsaróan fest:

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 25

Így néz ki ma Diana hercegnő sírhelye. Szívfacsaróan fest:

Ki hinné, de idén július 1-jén már 61 éves lenne Diana walesi hercegnő, aki tragikus körülmények között vesztette életét 1997-ben egy későaugusztusi napon.

Ám az emberek szívében tovább él, és a gyönyörű Althorp nevű családi birtokon álló, szívet tépő szépségű síremlék is örökké őrzi az emlékét.

Az alábbiakban gyönyörű képsorokat láthatsz a felújított síremlékről.  Tavaly egy rövidebb idő erejéig megnyitották az emlékhelyet a nagyközönség előtt, ám alapvetően a nyilvánosság elől elzárt helyről van szó.

Érdekesség: Lehet, hogy kevesen tudják, de Diana hercegnőnek hazánkban is állítottak emlékművet. Az emlékpad Örményes községben áll, és egy amerikai művész Diana-portréja díszíti.

Ugye, milyen szívfacsaróan gyönyörű? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is láthassák!

Most nyilvánosságra hozták! Diana hercegnő elárulta, ki Harry herceg apja! De van itt más is...

Diana hercegnő mindig könnyekben tört ki, amikor azzal vádolták, hogy Harry herceg apja a szeretője. A testőre elmondta, hogy az soha sem érdekelte, mit hordanak össze róla Károly herceg barátai, de amikor a fia ellen fordultak, az nagyon megviselte...
 
 
 

 

DIANA HERCEGNŐ A KIS HARRYVEL. /FOTÓ: NORTHFOTO
 
 

Diana hercegnő egyik királyi testőre, Ken Wharfe döntött úgy, hogy megosztja a nyilvánossággal, milyen volt a szívek királynőjének dolgozni. A férfi arról osztott meg titkokat, hogyan találkozgatott szeretőjével a nyolcvanas években Diana hercegnő. A testőr és Lady D. gyakran utaztak álnéven a világban, sokszor házaspárként foglalták a repjegyeket. Egy ilyen alkalommal Mallorcára látogattak, ahol Diana hercegnő a tengerparton magánéleti válságáról beszélt Kennek.

"Tudod Ken, szerintem éppen itt az ideje, hogy kitárjam a szárnyaimat. Miután Harry megszületett a házasságom Károllyal egyszerűen meghalt. Én megpróbáltam, tényleg megpróbáltam, de nem akart engem. Két évig nem aludtunk ugyanabban az ágyban" - mondta Diana hercegnő a testőrnek, majd arról beszélt, szerinte I. János Károly spanyol király legutóbbi látogatásuk alkalmával kikezdett vele. "Mondtam a férjemnek is, de ő csak legyintett és azt mondta, ostobaságokat beszélek" - folytatta a hercegnő.

Ken 1986-ban került a királyi testőrséghez. Itt a főnöke már az első nap elmondta neki, hogy Diana hercegnőnek, akire majd vigyáznia kell, viszonya van James Hewitt katonatiszttel. Azt is megtudta, a kapcsolat nemrég kezdődött, de Diana biztonsága érdekében fontos, hogy titokban tartsák. Ken később személyesen is találkozott a hercegnő szeretőjével, akit jóképű, jó kisugárzású, udvarias, sármos férfiként írt le, aki megadta a hercegnőnek azt, amire vágyott: a szeretetet és szerelmet. Hewitt jól tűrte, hogy mindig előre meg kellett mondania, hol fog találkozni a hercegnővel, sőt, azt is, hogy ezeket a szerelmi fészkeket először mindig a biztonsági szolgálat tagjai vizsgálták át - írja a femcafe.hu.

Károly herceg minderről tudott, kicsit zavarta is, pedig ekkor már megvolt neki Kamilla. Nem véletlen tehát, hogy a királynő legidősebb fia a kisujját sem mozdította, amikor azt pletykálták, hogy Harry herceg nem az ő fia, hanem James-é. "Nem tudom, hogy hoztuk össze Harryt Károllyal, mert akkor már rég visszament a szeretőjéhez, de a lényeg, hogy valahogy összejött" - mondta sírva a vádakra reagálva Diana hercegnő, aki hozzátette, nem érdekli, róla mit mondanak, de elviselhetetlenül fáj neki, amikor a gyermekeit bántják.

Hirdetés

(femcafe.hu)

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés