Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sokan nem tudják de ,így segített Bogdán László a nyugdíj nélkül maradt embereken. Egyedüláll amit tett
Mindenegyben Blog - 2019. június 14. (péntek), 08:27

Sokan nem tudják de ,így segített Bogdán László a nyugdíj nélkül maradt embereken. Egyedüláll amit tett

Hirdetés
Hirdetés
2019 jún 14

Amint az ma sok portálon megjelent nem kapták meg a nyugdíjasok a várva várt pénzüket.Sokan fejezték ki szomorúságukat, hiszen nagyon számítottak rá,írja a lap.

Cserdi 100%-ban cigány lakta településének volt polgármestere 2019 -ben Bogdán László ismét példát mutatott az országnak, hogy kell a bajbajutottakon segíteni.A következő szavakat tette közzé:

"Sokan lenéznek bennünket, mert cigányok vagyunk.Semmi baj nincs ezzel, hisz mi ettől még tesszük a dolgunkat.

  Szomorúan szembesültem községünkben a nyugdíjas emberek ijedtségével, amit én semmiképpen nem engedhetek.

Hirdetés
[ ]

Senkit nem akarok megvádolni, a miérteket keresni, úgy döntöttem azonnal cselekednem kell.Amint azt tudja az ország községünk részben önellátó.Minden nyugdíjast felkerestünk és a meglévő tartalékainkból tüzelővel, élelemmel, egyéb szükséges használati cikkel láttuk el a pénz nélkül maradt idősödő embereket.Ők azok, akik nagyon megdolgoztak egykor azért a kis pénzükért, ami nem érkezett meg időben és bizony tudom, hogy a 3 nap nagyon nehéz tud lenni, ha nélkülözni kell.Hálát adok az Istennek, amiért lehetővé tette számunkra, hogy megtakarításunkból segíteni tudjuk a rászorulóknak, mégpedig önzetlenül, tiszta szívből.Nem kívánok mást, csak annyit, hogy minél több település tudjon hasonlóképpen segíteni az embereken!"

Mi csak gratulálni tudunk Bogdán László†  hozzáállásához, amennyiben Ön is, kérjük jelezze egy megosztással!

Ma Cserdiben jártunk, ahol Bodgán László sírját néztük meg.. EZT találtuk: 

A meghívó szövegét változtatás nélkül közöljük:

Hirdetés

"Kedves Barátunk!

Bogdán László itt hagyott bennünket. Laci sajnos korán távozott. Meggyőződésünk, hogy öröksége példaértékű, követésre méltó. Olyan magyar ember volt, aki mélyen hitt abban, hogy a cigányság kiemelhető a mai élethelyzetéből, és idővel nem lesznek másodrendú állampolgárai Magyarországnak.

Úgy gondoljuk, nekünk barátainak, tisztelőinek erkölcsi kötelessége, hogy Bogdán Lászlóról megemlékezzünk, örökségét tovább vigyük.

Az elmúlt hetekben páran összefogtunk, és egy szerény, méltóságteljes, teljesen civil, politikamentes megemlékezés előkészítését kezdtük meg. Most jutottunk el odáig, hogy tisztelettel meghívhatunk Cserdibe, ahol Emléktáblát avatunk, és néma főhajtással tisztelgünk az eltávozott ember, a barát emléke előtt.

Az Emléktábla avatás időpontja: 2021. július 10 /szombat/ 10.00-óra

Helye: Cserdi, Polgármesteri Hivatal

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés