Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Így verik át idén is a lakosságot! Fűtetlen lakásban is fogyasztást jelez a hőmennyiségmérő: A nyugdíjas gépész kitálal! Nem fogadja el a szolgáltató magyarázatát! Ezt figyeljétek:
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 11. (vasárnap), 18:34

Így verik át idén is a lakosságot! Fűtetlen lakásban is fogyasztást jelez a hőmennyiségmérő: A nyugdíjas gépész kitálal! Nem fogadja el a szolgáltató magyarázatát! Ezt figyeljétek: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 11

Így verik át idén is a lakosságot! Fűtetlen lakásban is fogyasztást jelez a hőmennyiségmérő: A nyugdíjas gépész kitálal! Nem fogadja el a szolgáltató magyarázatát! Ezt figyeljétek: 

Szeged - Letekert radiátoron is fogyasztást jelez a hőmennyiségmérő - erre hívta fel a figyelmet szegedi olvasónk. A hőszolgáltató szerint ez normális: ha a radiátor melegebb, mint a szoba, vagy ha szellőztetéskor hideg áramlik az érzékelőre, a digitális készülék regisztrálja az egységeket.

– Táblázatot vezetek a fűtési szezon kezdete óta arról, mit mutatnak a hőmennyiségmérők. Bár egyetlen szobában sem fűtünk, mindegyik jelez fogyasztást – mutatta kézzel írt dokumentációját Balog István. A nyugdíjas gépész azért írt szerkesztőségünknek, mert megdöbbenve tapasztalta, hogy a műszerek, amelyeket elvileg azért szereltek fel a radiátorokra, hogy mindenki annyit fizessen, amennyit fűt, elzárt szelepek mellett is számolnak. Vagyis azt mutatják, hogy használ a házba érkező hőmennyiségből, pedig ez nem igaz.– Mi csak akkor tekerjük fel a fűtést a lakásban, amikor a kinti hőmérséklet nulla fok alá esik. Most is 24 fok van idebent, teljesen felesleges pénzpocsékolás lenne, ha melegen tartanánk a radiátorokat – magyarázta a férfi, aki egyébként azért kezdett el foglalkozni hőmennyiségmérőivel, mert azokban a közelmúltban elemet cseréltek, és felhívták a figyelmét, hogy ilyenkor érdemes megfigyelni, jól működnek-e. – Az elmúlt 17 napban volt olyan mérő, ami 7 egységnyi fogyasztást regisztrált, de a legkevesebb is 3 egység – mutatta. Hogy ez miből keletkezett, maga sem érti, a radiátorok ugyanis hidegek.,írja a delmagyar.hu

Kikapcsolva nem regisztrálhatna fogyasztást

Nyugdíjas olvasónk elővette a készülék leírását, amelyben az szerepel, hogy ha a radiátor nem üzemel, nem regisztrálhat fogyasztást – ezt a gyártó cég is megerősítette számára. Írt tehát egy levelet a közös képviselőnek, aki azt továbbította a hőszolgáltatónak, amely ennél a típusú hőmennyiségmérőnél illetékes. – A válaszban annyi szerepelt, hogy a készülék azért mér, mert fűtünk – mesélte felháborodottan Balog István, aki azt is sérelmezi, hogy hiába kérte, győződjenek meg róla, hogy ez nem így van, a cég szakemberei nem mennek ki ezt ellenőrizni.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés