x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
III.Károly király lemondott. Vilmos herceg sem lesz király
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 23. (péntek), 15:52

III.Károly király lemondott. Vilmos herceg sem lesz király (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 23

Sokan, hogy a közeljövőbe lássanak, és meglássák, mi vár Európa történelmének leghosszabb ideig uralkodó uralkodójának halála után, meglepő forrásokhoz fordulnak, köztük Nostradamus könyvéhez: Mario Redding: Teljes jövendölések a jövőre vonatkozóan című könyve szinte szóról szóra jósolja meg a most történteket.

A leírtak szerint III. Károly király lemond, de a helyére egy olyan ember kerül, aki igazi meglepetés lesz a közvélemény számára. - írja a woman.bg.

Hirdetés
[ ]

Ezekben a jóslatokban Nostradamus állítólag megjósolta Benazir Bhutto 2007-es meggyilkolását és a 2008-as pénzügyi válságot is - írja a The Little Things.

A szerző, Mario Redding azt is állítja, hogy a könyv a 2015-ös párizsi merényletekről is jóslatot adott. A Wales Online úgy jellemzi a Mario Redding által írt címet, mint "az egyetlen olyan Nostradamus könyv a piacon, amely kizárólag a francia orvos jövőbeli jóslataival foglalkozik. Mario elméletét használja, amely szerint a Nostradamus által írt négysorosok számozása korrelál a dátumokkal".

A könyv, amely Nostradamus jóslatait taglaja, megjósolja II. Erzsébet királynő halálát és Károly király lemondását is. Íme, mi áll a 10/22-es négysorosban:

Mivel nem helyeslik a válását/A férfit, akit később méltatlannak tartottak rá/A nép száműzi a szigetek királyát/És egy olyan emberrel váltja fel, aki soha nem számított arra, hogy király lesz.

A könyv 2005-ös kiadásában Mario ezt írja: - Ez a négysoros nem lesz meglepő a brit nép számára, és széleskörű jelentőséggel bír. Az első, hogy Erzsébet királynő 2022 körül fog meghalni, körülbelül 96 éves korában, öt évvel korábban, mint az anyja.

Emlékezzünk, hogy az anyakirálynő 101 éves korában hunyt el 2002-ben, kevesebb mint öt hónappal azelőtt, hogy 102 éves lett volna. Tehát a két nő várható élettartama között valóban öt év a különbség.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés