Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
INTERNET ELŐFIZETŐKNEK FONTOS! Május 1-től ez is 100%-ban ingyenes MINDEN INTERNET ELŐFIZETŐ SZÁMÁRA!
Mindenegyben Blog - 2020. február 22. (szombat), 20:24

INTERNET ELŐFIZETŐKNEK FONTOS! Május 1-től ez is 100%-ban ingyenes MINDEN INTERNET ELŐFIZETŐ SZÁMÁRA!

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 22

Május 1-től ez is 100%-ban ingyenes MINDEN INTERNET ELŐFIZETŐ SZÁMÁRA!

Van internet előfizetése? Akkor 2019. május 1-től ez is teljesen ingyenessé vált az Ön számára :

Május 1-től ingyenesen elérhető az interneten az M3

Hirdetés
[ ]

Tovább erősödik a szabad, személyre szabott műsorválasztás lehetősége azzal, hogy a közmédia klasszikus tartalmait sugárzó csatornáját, az M3-at május elsejétől az m3.hu honlapon ingyenesen lehet elérni – tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya szombaton az MTI-t.

Úgy fogalmaztak: a közszolgálati média küldetése a kulturális értékteremtés és értékőrzés. Feladatai közé tartozik, hogy társadalmi és kulturális értelemben a lehető legátfogóbb médiaszolgáltatást nyújtsa.

Kiemelték: a technikai újításnak köszönhetően a néző maga állíthatja össze az általa érdekesnek tartott tartalmakat. Az a cél, hogy a nézőket segítsék a szabad műsorszerkesztésben és a választásban – tették hozzá.

A csatorna olyan ismert, klasszikus tartalmakkal várja nézőit az online térben, mint például A Tenkes kapitánya című kultikus sorozat, a Hölgyválasz beszélgetős műsor vagy a Beszéljünk a jövőnkről, Balogh János akadémikus ökológiai kérdéseket boncolgató tudományos műsora.

Ezen kívül sok más szórakoztató műsor, színházi közvetítés, ifjúsági film és rajzfilm lesz elérhető – tették hozzá.írja a hirado.hu

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés