x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Iskolai fűtést a szülők fogják kifizetni? Reagált a Belügyminisztérium az iskolák fűtéséről szóló hírekre. - Ön hozzájárulna gyermeke iskolájának rezsiszámlájához?
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 17. (szerda), 19:19

Iskolai fűtést a szülők fogják kifizetni? Reagált a Belügyminisztérium az iskolák fűtéséről szóló hírekre. - Ön hozzájárulna gyermeke iskolájának rezsiszámlájához?

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 17
A kedden megjelent állításokkal szemben semmiféle döntés, „parancs”, „utasítás” vagy új jogszabály nem született az iskolák fűtésével kapcsolatban – közölte a Belügyminisztérium kedden az MTI-vel.

Mint arról a sajtóban nyilvánosságot kapó közadatkérőt is tájékoztatták, évtizedes, tehát nem új szabályozás, hogy az oktatási épületekben legalább 20 Celsius-fokot szükséges tartani. Ez nem jelenti azt, hogy többet ne lehetne – írták. 

A Belügyminisztérium közleménye hangsúlyozza:

A kormány a háború és a brüsszeli szankciók okozta európai energiaválság ellenére is normális tanévre készül, az iskolákat az eddig megszokottaknak megfelelően tervezik fűteni, ha az európai energiahelyzet megengedi, olvasható a nyilatkozatban.

Az Európában kialakult gázválság miatt minden eshetőségre fel kell készülni, arra a szélsőséges esetre is, hogy Európában nem lesz elég gáz – tette hozzá a BM.

Jelezték: a gázfűtés hiánya akár a magyar lakosságot – így az iskolákat is – elérheti, a kormány ezért rendelt el energia-veszélyhelyzetet, további gázvásárlást, a gázkitermelés fokozását és az iskolák egyéb lehetséges fűtési módjának felmérését. A Belügyminisztérium folyamatosan figyelemmel kíséri a nemzetközi és a hazai energiahelyzetet – áll a közlemény végén.

Ön hozzájárulna gyermeke iskolájának rezsiszámlájához? Szavazzon!

Ön hozzájárulna gyermeke iskolájának rezsiszámlájához? Szavazzon :Írj kommentbe szívecskét, ha igen .Ha nem akkor írd le a véleményed hogy miért nem . 

Hirdetés

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés