x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Isten áldja meg Önt Mészáros úr! Mészáros Lőrinc mindössze 1000 forintért nyaraltatja a magyar családokat! Még egy ilyen jótét lélek, mint ő nincs másik a nagy kutyák között
Mindenegyben Blog - 2022. június 29. (szerda), 09:07

Isten áldja meg Önt Mészáros úr! Mészáros Lőrinc mindössze 1000 forintért nyaraltatja a magyar családokat! Még egy ilyen jótét lélek, mint ő nincs másik a nagy kutyák között (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 29
Hirdetés
[ ]

Emellett idén az ukrajnai háború rendkívüli helyzetet teremtett, amelyre gyorsan kellett reagálni, így – szintén a Hunguesttel együttműködésben – mintegy 12 ezer vendégéjszakát biztosítottunk a menekültek számára térítésmentesen. Szívet melengető, hogy az alapítványi támogatásokon túl idén mindkét nagy horderejű karitatív programot meg tudja valósítani a Mészáros Csoport” – fejtette ki a Tóth Krisztina, aki egyben a Pro Filii Alapítvány bírálóbizottságának elnöke is. Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke a jótékony felajánlás kapcsán kifejtette: „Minden szülő számára a gyermekei az elsők, rájuk gondol akkor is, amikor jó dolgok várnak rájuk, s akkor is, amikor gond terheli életüket. A Pro Filii Alapítvány által felajánlott üdülés mindkét helyzetre nagyon szép és nagylelkű választ ad. Azt üzenik, hogy bármilyen gazdasági helyzet is vesz bennünket körül, bármennyire is aggódunk a szomszédban dúló háború miatt, a gyermekeink üdülése, a nagybetűs élmény idén is vár rájuk az alapítványnak köszönhetően. Nem engedjük el 2022-ben sem a jövő, azaz gyermekeink kezét, mert értük dobban a szívünk, s ismét számíthatunk az immár Bölcső-díjas alapítvány támogatására” – tette hozzá a NOE elnöke. Nagy Anna, az Egyszülős Központ alapítója és vezetője a július 1-jén induló üdülési program kapcsán úgy fogalmazott:

„Sok egyszülős család számára a nyaralás, a pihenés csak álom; ha nehéz anyagi helyzetbe kerül egy család, az üdülés az első dolog, ami kimarad a család életéből. Ezért is rendkívül fontos, hogy azok az egyedül nevelő szülők és egyszülős gyerekek is eljuthassanak nyaralni, akik ezt saját erőből sehogy sem tudnák megoldani. Többszáz egyszülős családnak szereztek gyönyörű napokat az elmúlt két évben a Mészáros Csoport által támogatott nyaralások, sokan már az év eleje óta keresnek minket, hogy lesz-e erre idén is lehetőség. Nagyon örülünk, hogy azt válaszolhatjuk, hogy ‘igen, idén is lesz nyaralás!’”

Kapcsolódó cikkünk
Szűkölködik Mészáros Lőrinc? Olyan dolog történt, ami miatt sokan arra következtetnek, hogy egyre szegényebb lehet

Sorra zárja be fiókjait a Mészáros Lőrinc-érdekeltségű bank

A Takarékbank Zrt. az elmúlt...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés