x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A búcsú a villanyóráktól! 2020. MÁJUS 1. napjától NEM KELL többé VILLANYÓRA! Ez a súlyos VÁLTOZÁS Neked is hatalmas pofon lesz!
Mindenegyben Blog - 2020. május 05. (kedd), 11:14

ITT A búcsú a villanyóráktól! 2020. MÁJUS 1. napjától NEM KELL többé VILLANYÓRA! Ez a súlyos VÁLTOZÁS Neked is hatalmas pofon lesz! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 máj 05

A villanyszámla analógiájára elképzeltem, hogyan is festene egy zsemle számlája a Szolgáltató büféjében:

Péksütemény 1 db 8,50 Ft Búza vetési és aratási összetevő 2,32 Ft Búza érlelési nap-egyenérték 0,27 Ft Búza kelési bizonytalansági faktor 1,88 Ft Búza feldolgozási (háztáji) veszteség 0,66 Ft Búza sikér-díj 1,30 Ft Kukorica bánatpénz 0,72 Ft Vízbázis fejlesztési hozzájárulás 0,20 Ft Pékség újrafestés, rovarirtás 0,52 Ft Gömbölyítési jutalék (művészeti felár!!!) 0,78 Ft Szolárium (régebben színkezelési) pótdíj 1,70 Ft Sütőlapát korszerűsítési alap 0,88 Ft Azonosítás 0,34 Ft Kifli szolidaritási együttható 2,40 Ft PTU.KAH.ZZ 1,90 Ft Összesen: 27,00 Ft

Hirdetés
[ ]

Ezekhez a multikhoz egyre inkább igazodik és hasonul a víz- és csatorna szolgáltatások díja. Nem a számlájukkal, hanem a hozzáállásukkal. Bármilyen probléma, vagy vita keletkezik a szolgáltató és közöttünk első és nyomatékos kijelentésük; Ha nem fizetsz, kikapcsoljuk a szolgáltatást, vagy leszereljük a mérő órát! Tehát jogorvoslati lehetőségünk is csak a vitatott számlák kifizetése után lehetséges, ha továbbra is szeretnénk villany mellett olvasni, gázzal főzni és vizet inni, stb.

Jó lenne ténylegesen, ha ezen monopóliumoknak, szolgáltatóknak megpiszkálnák a működését és megtiltanák, hogy a fogyasztókkal szemben azt a fenyegetési lehetőséget, hogy vitatott helyzetekben;HA NEM FIZETSZ, LESZERELJÜK

végre az ÁLLAM erőfölénnyel és joggal való visszaélésnek minősítené!

Hirdetés

Nem csak azokról van szó, akik nem fizetik – a fentiek szerint, amúgy teljesen alaptalan, „feturbózott” módon kiállított számlájukat, – hanem azokról az esetekről beszélünk, amikor a multik, vagy a hatalmi pozícióból szolgáltató cégek téves, vagy rossz számlákat állítanak ki.

Történjen ez az általa kezelt mérőeszköz hibájából, vagy számlázási hibából. Ezekben az esetekben nagyon gyorsan kicserélik a mérőket és másfél, két hónap múlva mikor megjön a számla csak akkor fedezhető fel a “túlszámlázás” már nem tehetünk semmit, mert a leszerelt mérőket ezek a szolgáltatók nagyon gyorsan szétszedik, vagy átszerelik, így a fogyasztót meggátolják annak lehetőségétől, hogy bizonyítsa a mérő hibáját!Elgondolkodtató:

Mikor egy cégvezetés alap gondolata és mondata a következő:HA NEM FIZETSZ LESZERELJÜK, KIKAPCSOLJUK!

Meddig engedjük zsarolni magunkat a multiktól, monopóliumoktól? Mikor lesz az, hogy ők ténylegesen a Fogyasztókat kiszolgáló szolgáltatók lesznek nem pedig kizsákmányolók!

Ha egyetértesz ezekkel a gondolatokkal akkor küldd tovább, hogy minél többen elolvassák!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (194)
Hirdetés
Hirdetés