Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A NAGY 3 HÓNAPOS Őszi időjárás ELŐREJELZÉS :Napra pontosan mutatjuk hány fok és milyen idő lesz 2023. Szeptemberben-októberben - novemberben
Mindenegyben Blog - 2023. augusztus 19. (szombat), 19:33

ITT A NAGY 3 HÓNAPOS Őszi időjárás ELŐREJELZÉS :Napra pontosan mutatjuk hány fok és milyen idő lesz 2023. Szeptemberben-októberben - novemberben (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 aug 19

ITT A NAGY 3 HÓNAPOS Őszi időjárás ELŐREJELZÉS :Napra pontosan mutatjuk hány fok és milyen idő lesz 2023. Szeptemberben-októberben - novemberben

  • A tél közeledtével mindig izgatottan várjuk, hogy milyen hideg és csapadékos időjárásra számíthatunk. Szerencsére a modern meteorológiai technológiáknak hála a szakemberek elég pontosan meg tudják mondani, hogy mire készüljünk a télen.
  • A legnagyobb nemzetközi szervezetek szerint az átlagosnál melegebb tél vár ránk.
  • Főleg az őszi és a téli időszak eleje lehet enyhe, míg a tél vége már hűvösebb napokat tartogat.
  • Csapadék szempontjából sokkal nehezebb megjósolni. Valószínűleg semmi rendkívüli nem fog történni, inkább átlagos mennyiségű csapadék várható.
  • A brit állami időjárás-előrejelző szolgálat, a Metoffice szerint a ősz és a tél kezdete enyhébb lesz, mint általában, és ez a jelenség fennmaradhat a tél végéig is. Persze ez még nem biztos, de

az őszi hónapok 80%-os eséllyel nedvesek és melegek lesznek.

Hirdetés
[ ]

A NASA jelentése az őszi-téli időszakra :

A másik fontos időjárás-előrejelző központ az amerikai NASA-GMAO (Global Modelling and Assimilation Office). A hivatal által kiadott jelentés megerősíti a brit modelleket. Szerintük is nagyon enyhe lesz Európában és a Kárpát medencében az őszi időszak és a tél első része. Ezután viszont inkább átlagos téli időjárásra kell számítani.

A csapadékot illetően a november és a december több csapadékot hozhat, mint általában, míg a márciusra inkább a száraz időjárás lehet jellemző.

Az amerikai NOAA jelentése Az amerikai Nemzeti Óceán- és Légkörkutatási Hivatal (NOAA) jelentése hasonló a NASA jelentéséhez, de még világosabban mutatja, hogy az átlagosnál sokkal enyhébb telet ígér az őszi-téli hónapokra.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés