Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A NAGY DURRANÁS 30 ÉV FELETTIEKNEK! Óriási pofáraesés JÖTT MINDEN 30 ÉV felettinek! Olyan pofont kapunk, amit életünk végéig nem fogunk kiheverni! Nagyon fog fájni és akkor csattan, amikor a legrosszabbkor jön! >>>
Mindenegyben Blog - 2020. január 10. (péntek), 09:31

ITT A NAGY DURRANÁS 30 ÉV FELETTIEKNEK! Óriási pofáraesés JÖTT MINDEN 30 ÉV felettinek! Olyan pofont kapunk, amit életünk végéig nem fogunk kiheverni! Nagyon fog fájni és akkor csattan, amikor a legrosszabbkor jön! >>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 jan 10

Idősödő társadalom – válság jöhetMagyarországon most minden hatodik ember 65 évnél idősebb, magyarázta a szakember, egy elég biztosnak tűnő előrejelzés szerint 2030 már minden negyedik ember ebbe a korcsoportba fog tartozni majd. Sokkal nehezebb lesz a helyzet a 2050-2060-as évekre, mert ekkor már minden harmadik ember lesz idősebb 65 évesnél. Nem kell nagy matekosnak lenni ahhoz, hogy milyen komoly következményekkel kell számolni abban az időszakban.

Hirdetés
[ ]

Farkas András szerint a nyugdíjrendszer terheit elsősorban a fogyasztásra kellene terhelni, azaz megltása szerint “idősérdekű” fogyasztási adót kellene bevezetni. Eközben pedig csökkenteni kellene, majd végül meg is kellene szüntetni az élőmunkát terhelő járulékokat. A nyugdíjszakértő elmondása szerint nem tudunk kétfelé fizetni- éspedig azért nem, mert amikor 1998-tól 2010-ig a tőkefedezeti rendszer volt érvényben, azaz, a kötelező magánnyugdíjpénztári rendszer, még az se bírta ki a járulékfizetés kettéosztását, mert emiatt a nyugdíjkasszában komoly hiányok keletkeztek.

A szakember meglátása szerint jelenleg a nyugdíjrendszer biztos alapokon van, mindenki megkapja a pénzét, sőt még emeléseket is kapnak az idősek, de 2036-37 lesz az az év, amikortól már “oda kell figyelni”, és 2040 után előreláthatóan már hatalmas baj lesz, mert akkor mennek majd nyugdíjba a Ratkó-unokák.

A másik hatalmas problémát az jelenti, hogy jelenleg több százezer ember járulékfizetése azért esik ki, mert külföldön dolgoznak.AdminT

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés