Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a NAGY VÉRCSOPORT HOROSZKÓP! Nem is hinnénk mennyi mindent elmond sorsunkról a vércsoportunk!
Mindenegyben Blog - 2022. április 27. (szerda), 08:44

Itt a NAGY VÉRCSOPORT HOROSZKÓP! Nem is hinnénk mennyi mindent elmond sorsunkról a vércsoportunk! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 27

Itt a NAGY VÉRCSOPORT HOROSZKÓP! Nem is hinnénk mennyi mindent elmond sorsunkról a vércsoportunk!

A japán kultúrában nagyon komoly hagyománya van annak az alapvető elképzelésnek, hogy az emberek vércsoportja meghatározza a személyiségüket. Ez nagyon emlékeztet a nyugati kultúrában elterjedt horoszkópkészítéshez.

Eddig még nem sikerült tudományosan igazolni, de nagyon sok ember érzi úgy, hogy igaz rá a vércsoportjához tartozó jellemzés. Döntsd el, hogy te mit gondolsz! Szerinted Rád igaz?

A nullás vércsoportú emberekre jellemző, hogy hihetetlen energiával rendelkeznek, azonban nagyon sokszor képesek hideg fejjel cselekedni. Nagyon fontosak számukra a céljaik, és rendkívül aktívak, mindig szeretnének közelebb jutni céljaik eléréséhez.

Hirdetés
[ ]

Nem ismerik azt a fogalmat, hogy feladni valamit, ezért mind a karrierben, mind a szerelemben sikereket érnek el. Bár szeretik megélni az érzelmeiket, de csak addig a pontig, ameddig azok nem akadályozzák őket a racionális gondolkodásban.

Ez néha ahhoz is vezethet, hogy a negatív érzelmeiket képtelenek átélni, ami nem mindig jó. Szélsőséges esetben annyira háttérbe szoríthatják az érzelmeiket, hogy olyan tevékenységeket végeznek nagyon hosszú időn keresztül, amelyet valójában utálnak csinálni, de mivel az hasznosnak tűnik, folytatja.

Nem szeret alkalmazkodni, viszont eléri kényszer alkalmazása nélkül is, hogy a környezete örömmel alkalmazkodjon hozzá. Remekül teremt kapcsolatot, és jó kapcsolatokat ápol mind a szomszédaival, mint a munkatársaival, és egyre újabb és újabb kapcsolatokat tud kiépíteni.

Mind az üzletben, mint pedig a művészvilágban a sikeres emberek között sok nullás vércsoportú ember található. Remek remek üzleti érzékkel és erős ambícióval rendelkeznek.

Az A-s vércsoportú emberekre jellemző a maximalizmus, és az, hogy magas elvárásokat állítanak fel saját maguk számára! Nagyon nehezen végeznek el olyan feladatokat, amelybe nem tudnak teljes mértékben bevonódni, mert nem érdekli őket, vagy nem tartják azt erkölcsösnek és jónak.

Azonban abban az esetben, ha teljesen azonosulnak egy feladattal, vagy nagyon megszeretnek valakit, és meggyőződnek arról, hogy a legjobb párt választották, a végsőkig kitartanak mellette.

Hirdetés

Semmit sem szeretnek, ahol a felszínt kell kapargatni: ha elkezdenek valamit, azt egészen biztosan végigcsinálják. Ez ad nekik energiát: nagyon lelkiismeretesek mint a munkahelyükön, mint pedig a párkapcsolatokban! Munkahelyi teljesítményük nagyon sokszor a csúcsra juttathatja őket.

Annak ellenére, hogy elkötelezett, hűséges és lojális emberekről van szó, sokszor lehetnek magányosak, mivel magas, magukkal és másokkal szemben is fennálló elvárásaik miatt előfordulhat, hogy kevesebb emberrel tartanak kapcsolatot, és kevesebb feladat végrehajtásába mernek belevágni.

Ennek ellenére aki igazán ismer Téged, azt tudja, hogy milyen megbízható vagy, rád mindig lehet számítani, és hogy ha valamit csinálsz, azt igazán csinálod!

Ha a B-s vércsoportba tartozol, jellemző rád, hogy kívülről szinte mindig nyugodtnak tűnsz, az emberek nem láthatják meg, hogy érzelmileg bármi megérintene. Ez a nyugalom méltóságteljes aurával ruház fel Téged!

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés