Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A SÚLYOS bejelentés : lesújtó dolgot jelentett ki az OPERATÍV törzs a KIJÁRÁSI TILALOMRÓL! >>>
Mindenegyben Blog - 2020. április 10. (péntek), 16:04

ITT A SÚLYOS bejelentés : lesújtó dolgot jelentett ki az OPERATÍV törzs a KIJÁRÁSI TILALOMRÓL! >>>

Hirdetés
Hirdetés
2020 ápr 10

Az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján merült fel a kérdés, hogy tervezik-e a lakhelyelhagyási tilalom bevezetését.

Az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre válaszolva szögezték le, hogy egyelőre nincs tervben a lakhelyelhagyási tilalom bevezetése, mert a jelenlegi intézkedéseket elégségesnek találják, de ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben erre nem kerülhet sor.

Hirdetés
[ ]

Lehet, hogy eljön ennek az ideje, ezt nagyon alapos modellezés és számítások fogják megelőzni,nem kívánunk nagyobb kárt okozni az intézkedésekkel, mint amit szükséges arányosan bevezetni ahhoz, hogy kordában tudjuk tartani a vírus terjedését” – mondta Lakatos Tibor.

NAGYON FONTOS! HA BEVEZETIK A LAKHELYELHAGYÁSI TILALMAT, AKKOR EZEK MINDENKÉPPEN LEGYEN OTTHON!! >>> ITT A LISTA! MEGNÉZEM >>>>

Müller Cecília pedig ismét felhívta az idősebb korosztály figyelmét arra, hogy csak a legszükségesebb esetben hagyják el otthonaikat, mivel még mindig nagyon sok idős embert látni a tömegközlekedési eszközökön, az utcákon. Müller Cecília tisztelettel kéri őket, hallgassák meg a tanácsaikat, vegyék nagyon komolyan a járványt, hiszen az ő esetükben lehet a legveszélyesebb a betegség lefolyása.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés