Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A SZIGORÍTÁS!!!!! Pontosan mi változik a szigorítás után? MUTATJUK :
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 03. (csütörtök), 18:41

ITT A SZIGORÍTÁS!!!!! Pontosan mi változik a szigorítás után? MUTATJUK : (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 03

Az illeték megfizetése utalással történik a Magyar Államkincstár által vezetett Eljárási illetékbevételi számlára, amelynek száma: 10032000-01012107. A kérelmező ezután kapja meg az engedélyt, amelynek birtokában a tesztelés idejére elhagyhatja a karantént és felkeresheti az általa választott mintavételi helyet.

Ha mindkét PCR-teszt negatív, akkor a területileg illetékes járási/kerületi járványügyi hatóság határozatot ad ki a hatósági házi karantén alóli felmentésről. Csak a határozat megérkezését (ezt elektronikusan küldik meg) követően hagyható el a karantén és vehető le az ajtóról a piros cédulás karantén figyelmeztetés.

Hirdetés
[ ]

Laborok, ahol SARS-CoV-2 PCR- teszt rendelhető

Tünetek megjelenése a karantén alatt

Ha valakinél külföldről hazatérve a hatósági házi karantén ideje alatt megjelennének a koronavírus-fertőzés tünetei, akkor fontos, hogy maradjon otthon, ne menjen közösségbe és telefonon értesítse háziorvosát.

A koronavírus-fertőzés tünetei

A legismertebbek tünetek: a láz, a fáradtság és a száraz köhögés. Egyes betegeknél jelentkezhet izomfájdalom, orrdugulás, orrfolyás, torokfájás, hasmenés, légszomj. Emellett az új koronavírus fertőzés egyik jellegzetes tünete az íz- és a szaglásérzékelés zavara, vagy elvesztése, amely sokszor az egyetlen tünet. Ha valaki a felsorolt tüneteket észleli magán, akkor kérjük, hogy maradjon otthon, ne menjen közösségbe. Háziorvosát ne személyesen keresse fel, hanem telefonon hívja fel. Ha a háziorvos telefonos kikérdezése alapján felmerül a koronavírus fertőzés gyanúja, de a tünetek alapján a beteg nem igényel kórházi kezelést, akkor otthoni karanténba kerül. Ha a tünetek súlyosak (pl. nehézlégzés, tüdőgyulladás), akkor a háziorvos intézkedik a beteg kórházi elhelyezéséről.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés