Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A VÁRATLAN bejelentés : Rossz hírt kellett bejelenteni az Operatív Törzsnek vasárnap délután…
Mindenegyben Blog - 2020. november 22. (vasárnap), 15:30

ITT A VÁRATLAN bejelentés : Rossz hírt kellett bejelenteni az Operatív Törzsnek vasárnap délután… (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 22

4320 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 174 618 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 111 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 3800 főre emelkedett, 42 915-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 127 903 fő. Az aktív fertőzöttek 22%-a, az elhunytak 25 %-a, a gyógyultak 26%-a budapesti. 7 278 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 618-an vannak lélegeztetőgépen.

Hirdetés
[ ]

Egész Európában, a szomszédos országokban és Magyarországon is exponenciálisan nő a fertőzöttek száma, egyre többen igényelnek kórházi ellátást. A járványt megállítani nem lehet, a cél a járvány lassítása és a kórházak teljesítőképességének védelme. Ezt szolgálják a veszélyhelyzettel kihirdetett újabb védelmi intézkedések. A kormány jövő hét szerdai ülésén értékeli a jelenleg érvényben lévő korlátozó intézkedések hatását és szükségességét.Továbbra is kérjük a magyar emberek együttműködését és fegyelmezettségét a szabályok betartásában!

Hirdetés

A rendőrség szigorúan ellenőrzi a szabályok betartását, pénzbírságot szabhat ki, és azokat a helyeket, ahol nem tartják be az előírásokat, bezárja. A katonák az ország több városában támogatják a rendőrök munkáját és 93 kórházban tehermentesítik az egészségügyi dolgozókat olyan feladatokban, amelyek egészségügyi szakképesítés nélkül is elvégezhetők és ellátják az egyes kijelölt intézmények őrzését, védelmét. Az egészségügy tehermentesítése érdekében számítunk az orvosi, egészségügyi képzésekben részt vevő egyetemi hallgatók hétfőtől 2 hetes fizetett gyakorlat keretében részt vehetnek a pedagógusok és bölcsődei dolgozók országos gyorstesztelésben és a kórházi betegellátási tevékenységekben. A szociális dolgozók gyorstesztelése is elindult.

A koronavírus-veszélyhelyzetre tekintettel a kormány újabb rendeletet hirdetett ki, eszerint lakott területen, kereskedelmi célú P+R, parkolóház, parkológarázs, zárt felszíni parkoló és nem zárt felszíni parkoló díjfizetés nélkül vehető igénybe az este 7-től reggel 7 óráig. A létesítmény üzemeltetője köteles ebben az idősávban az ingyenes parkolást lehetővé tenni. A rendelet november 23-án lép hatályba.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés