Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a vége!Drámai hír érkezett ma reggel Kulka Jánosról
Mindenegyben Blog - 2023. május 09. (kedd), 14:27

Itt a vége!Drámai hír érkezett ma reggel Kulka Jánosról

Hirdetés
Hirdetés
2023 máj 09

Betegsége óta távolságtartóbbak lettek korábbi barátai Kulka Jánossal. Erről maga a 60 éves színész mesélt őszintén kedd este az ATV-ben, ahol Jakupcsek Gabriella vendége volt. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész elmondta: néhányan képtelenek kezelni állapotát, és inkább nem is keresik őt. Ennek ellenére ő jókedvű, színházban is játszik, igaz néma szerepet.

KIDERÜLT: EZÉRT ZÁRKÓZIK EL BARÁTAI ELŐL KULKA JÁNOS!

Kulka Jánosnál beszédzavar alakult ki, miután három évvel ezelőtt agyvérzést kapott. Az afázia miatt a szavakkal továbbra is küszködve a Jakupcsek Plusz műsorban a színművész elmondta:

Mindenki csöndben van, mert nagyon zavarban vannak. Volt, hogy akkora volt a csend, hogy zavart, de megértem, mert nem tudják, hogyan közelítsenek felém. 

A műsorba barátja, Lang Györgyi és logopédusa, Varga Sarolta is elkísérte. 

Lang Györgyi azt mondta, őt bántotta, hogy nem hívják annyiszor a színészt barátait, ahogy korábban. 

Bevallom, engem bántott, hogy akik korábban nagy barátai voltak, most zavarban vannak, nem hívják. Persze, én is nagyon izgultam, amikor a betegség után először eljött hozzám. Attól féltem, vagy ő nem ért meg engem, vagy én nem értem meg őt, esetleg megbántom valamivel egy félreértés miatt. Végül semmi ilyesmi nem történt, így mindent ott folytattunk, ahol abbahagytunk

Kulka János a műsorban úgy fogalmazott:

Ez egy börtön. Bezártság. De jókedvű vagyok, tényleg

Hozzátette:

színpadon állni feloldozás, úgy is, hogy néma szerepet játszik.

Varga Sarolta logopédus ezzel kapcsolatban hangsúlyozta:

Nagyon jót tesz Kulkának, hogy játszhat, föltölti energiával az, hogy emberek közé megy. Ő hatalmasat zuhant nagyon magasról a szakadékba, mégis méltósággal viseli. Felvállalta színészként, hogy nehezebben tud beszélni, ez egészen fantasztikus. Nem tudom, van-e olyan a világban, hogy valaki úgy tölt meg teátrumot, hogy egy néma szerepet elvállal stroke után?

Forrás: ATV, Blikk, Ripost

BETEGSÉGE ÓTA ELŐSZÖR ÉNEKELT SZÍNPADON KULKA JÁNOS: AZ EGYIK LEGSZEBB MAGYAR SLÁGERT ADTA ELŐ GRYLLUS DORKÁVAL

2016 áprilisában Kulka János súlyos sztrókon esett át, állapota miatt életmentő operációra is szükség volt. Az agyvérzés következtében teljesen elfelejtett angolul és franciául, és a beszéd magyar nyelven is nagy nehézségekbe ütközött számára.

Emiatt a Kossuth-díjas színművész 2018-ban bejelentette, hogy visszavonul a színészettől. Súlyos afáziájában szenvedett, beszédének mind teljesebb visszanyerésében így logopédus is segítette.

Hirdetés
[ ]

Szerencsére azóta Kulka János állapota még további javulásnak indult, az elmúlt években már láthattuk kisebb film- és sorozatszerepekben, most pedig – ha helytállóak az információink, betegsége óta először – végre színpadon is énekelt a TV2 jótékonysági műsorában, a Neked énekelekben.

Gryllus Dorkával adta elő az egyik legszebb dallamú és szövegű magyar slágert, a Vigyázz a madárra című, eredetileg Révész Sándor dalt. Rendkívül meghatóra és igazán felejthetetlenre sikerült a produkció:

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés