Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT a vége! ENNYI volt! Kivonul a Pepco - Minden üzletüket bezárják...Mutatjuk a részleteket
Mindenegyben Blog - 2024. február 21. (szerda), 07:17

ITT a vége! ENNYI volt! Kivonul a Pepco - Minden üzletüket bezárják...Mutatjuk a részleteket

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 21

Véget ért egy korszak: a Pepco bezárja összes üzletét. A vállalat bejelentette, hogy megszünteti működését Ausztriában, mert nem látja biztosítottnak az osztrák piacon a várt hozamokat – tájékoztatott a Reuters a cég közleményére hivatkozva.

Hirdetés
[ ]

A Pepco, amely a Poundland és Dealz márkákat is birtokolja és amelynek 2021 végén 4832 boltja volt, 2021 szeptemberében nyitotta meg első üzleteit Ausztriában, összesen 73 boltot indítva el az országban.

A cég szerint az osztrák piacról való kivonulás javítani fogja a csoport 2024-es pénzügyi helyzetét és jövedelmezőségét. A vállalat közleményében kiemelte, hogy így nagyobb figyelmet fordíthatnak azokra a piacokra, ahol magasabb nyereséget képesek realizálni.

Üzletek

Európában már több, mint 2000 PEPCO üzlet található, melyek közül Magyarországon közel 200 üzletben biztosítjuk vásárlóink kiszolgálását.

Minden üzletünkben szervezett, lelkes és barátságos csapattal találkozhatsz! A PEPCO-nál fontos az együttműködés, a becsületesség és a tisztelet. Odafigyelünk munkatársaink fejlődésére, támogatva őket karrierjük minden szakaszában. A képzéseknek és a cég dinamikus fejlődésének köszönhetően boltjainkban az üzleteinkben dolgozó munkavállalók jelentős része cégen belül építi tovább karrierjét.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés