Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a vége feladta a harcot! Marics Petitől kell búcsúznunk ! Ég önnel művészúr!
Mindenegyben Blog - 2022. november 05. (szombat), 08:38

Itt a vége feladta a harcot! Marics Petitől kell búcsúznunk ! Ég önnel művészúr!

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 05

Megdöbbentő fordulat az Ázsia Expresszben! Ugyan az e heti hajszán a Gáspár házaspár, azaz Győzike és Bea végeztek az utolsó helyen, mégsem ők búcsúztak el a TV2 kalandrealityjétől.

A ValMar duó, tehát Marics Peti és Valkusz Milán ugyanis átadták a helyüket a már könnyek között búcsúzkodó Győzikéknek, mivel a fiúk szerettek volna visszatérni a színpadra.

Hirdetés
[ ]

Gáspár Győzike először kérkedve fogadta a hírt /Fotó: TV2

– Milánnal sokat beszélgettünk az utóbbi időben, és mi azért vagyunk itt, mert szerettünk volna új kalandokat átélni, olyan helyeket látni, ahol még sosem jártunk. A másik az, hogy egy elég intenzív mókuskerékben vagyunk, gondolok itt a zeneipari tevékenységünkre, ami a leghálásabb dolog, boldoggá tesz minket, imádjuk, hogy csinálhatjuk, viszont sokszor monotonná tud válni – kezdett bele a magyarázatba Marics Peti, miután megállította a búcsúzkodást.

– Úgy érzem, Győzőék sztorija még nincs szépen lezárva, és meg tudnák oldani, hogy ezzel a brigáddal egy sokkal szebb lezárást írjanak ehhez a történethez. Ezért, ha ők benne vannak, mi nagyon szívesen átadnánk a helyünket – tette a megdöbbentő kijelentést a fiatalember.

– Nagyon vár már az otthoni élet, de ezek nem könnyű pillanatok, nagy élményekkel távozunk, hatalmas kalandoknak voltunk a részesei – tette hozzá Milán, akik felajánlását a Gáspár házaspár elfogadta.

Ezt a részt itt találod ha idetekered "1:07 perc"  de ha van kedved megnézni az egészet akkor jó kikapcsolódást kívánok :

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés