Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a vége !Schobert Norbitól kell búcsúznunk ! Ég önnel művészúr!
Mindenegyben Blog - 2023. január 25. (szerda), 20:05

Itt a vége !Schobert Norbitól kell búcsúznunk ! Ég önnel művészúr!

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 25

Végleg visszavonul Schobert Norbi! Nagyon szomorú amit nyilatkozott! Támogassuk őt egy szívecskével, hisz oly sok emberen segített már! Ezt üzente mindenkinek:

Sajnos ennyi volt. Nagyon komoly egészségügyi oka van a döntésének.

Már egy ideje promózzák Schobert Norbi utolsó színpadra lépését, hiszen a Fitbalance rendezvény minden évben rengeteg fogyni- és egészségesebben élni vágyó embert vonz. Norbi közölte, ekkor tart utoljára edzést, aztán végleg felhagy fitnesszedzői munkájával, és csak az Update üzletére koncentrál.

Hirdetés
[ ]

Sokan nem tudják, de Schobert huszonöt éve tornáztatja a magyar népet. Korábban azzal indokolta visszavonulását, hogy közel ötven évesen ideje a tornagatyát öltönyre cserélni, ám kiderült, ez csak az érme egyik oldala.

“Összesen nagyjából 11 ezer órát tartottam. Ennek pedig azt lett az eredménye, hogy a hármas és a négyes csigolyám között nincsen porc. Kevesen tudják, régóta fájdalomcsillapítókat kell szednem, volt két szívműtétem is, tehát szét vagyok hajtva, mint egy öreg Zsiguli” – árulta el Schobert Norbi.

Rubint Rékának, aki a Blikknek úgy fogalmazott: “Norbi nélkül egy picit meghal a magyar aerobik.” A fitnesszguru a jövőben felesége és gyermekei karrierjét egyengeti a háttérből, és szénhidrátcsökkentett ételeiből felépített franchise-al foglalkozik.

Számtalan ember súlyproblémáin segített már Norbi, akinek legalább egy hatalmas szívecskével fejezzük ki hálánkat! Köszönjük Norbi és további sok sikert a jövőben! via

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés